yokmu yardım edecekkk![]()
Arkadaşlar ilk proje ödevi olarak kayan yazı uygulaması aldım fakat yapmışken güzel bişey olsun istedim...Nette kayan yazılarla ilgili birsürü tasarım inceledim ve inceledikçe daha değişik fikirler geldi aklıma...Şuan mikrodenetleyicilere ilk adımımı attığım içinde kendi tasarımımı yapamıyorum ama öğrenmek için çok çaba sarfediyorum...zaten bu projeyi almamın sebebide ufak tefek ilk adımı atmak ve mikrodenetleyicileri daha yakından tanımak....
Öncelikle kayan yazı devremi 8x48 boyutlarında led dizerek yapmayı düşünüyorum nette keypad le yazı yazılabilen uygulamalar gördüm çok hoşuma gitti...ve bi kaç gündür çarşıda saat,derece ve kayan yazının periyodik olarak göründüğü tabelalar gördüm nette araştırdım ama hiçbişey bulamadım.ve buraya bi başvurayım büyüklerimden, bu konuda bilgili arkadaşlarımdan yardım isteyeyim dedim...derslerden dolayı çok fazla zamanda ayıramıyorum ve yurtta kaldığım için düzenli bi net araştırmasıda yapma imkanım olmuyor...yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevirim...Şimdiden çok teşekkür ediyorum..
yokmu yardım edecekkk![]()

bu proje işi değil ticari bir işe girer.o nedenle zor biraz....kimse ekmek kapısını sana vermez...

ücreti karşılığında yaptırabilirsin..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)