Merhaba
Soru nedir acaba?
Merhaba
Soru nedir acaba?
size vb net 2008 yazilim yapmaniz icin dosya borda yukluyorum
----------
Helm PCB - USB HID Template for Visual Basic 2005/2008/2010
----------
bu linkte vbnet 2008 ile program yazmaniz icin hazir templeyt var ok detaylar sayfada var buyrun arkadaslar
----------
vusialbasic 6.0 artik eskidi yeni 2008 express ile yazilim yapmaniz acisinda size yeni bir baslangic dosyasi hadi bakimm size kolay gelsin soru ve cevaplariniz icin almanyadan size yardimci olabilirim byeee
Anlamadım Tam olarak
Bu bir Paylaşımmı yoksa yardım isteğimi?
Bir ulusu yok etmenin en iyi yolu o ulusun dilini yok etmektir
Özel mesaj yoluyla yardım istemek Kesinlikle yasaktır
Bende anlamadım açıkcası sanki yardım isteği gibi geldi
buraya turkce aciklama yaptim yardim felan istemiyorum sadece size usb tabanli vbnet2008 yazilim yazmaniz icin hazir dosyanin bulundugu linki verdim bu sayede eski vuisalbasic 6.0 yazmaniza gerek yok cunku vuisal basic artik demode oluyor anlamayan arkadaslar icin bu yaziyorum demekki bazi arkadaslar sadece piclerle sadece lamba yakip sonduruyor tahminim kimse ustune alinmasin cunku yukarida ben turkce anlatttim saygilar kolay gelsin
Bana kalırsa gereksiz bir konu olmuş.
@smartcard
Gereksiz bir konu değil. Elbet birinin işini görebilir.
Fakat konu tarzı çok yanlış.
@stapan
Hangi dilde yazdığın önemi yok önemli olan derdini millete anlatabilmendemekki bazi arkadaslar sadece piclerle sadece lamba yakip sonduruyor tahminim kimse ustune alinmasin cunku yukarida ben turkce anlatttim saygilar kolay gelsin
Senin yaptığın ortaya bir link atıp "aaa bakın arkadaşlar bir link veriyorum orada VB ile Usb HID kullanımı anlatılmış. işinize yarıyabilir" demek oluyor.
Yukarıda mesajlarını Türkçe olarak yazdığını idda ediyorsun.
Bakalım ne yazmışsın.
Yukarıda yazdığın mesajında VB ile USB projesi yapmak için gerekli dosyaların bulunduğu bir link vermişsin. Ama link Zaten İngilizce.. Ne anlatılmışsa o linkte ingilizce olarak anlatılmış.size vb net 2008 yazilim yapmaniz icin dosya borda yukluyorum
----------
Helm PCB - USB HID Template for Visual Basic 2005/2008/2010
----------
bu linkte vbnet 2008 ile program yazmaniz icin hazir templeyt var ok detaylar sayfada var buyrun arkadaslar
----------
vusialbasic 6.0 artik eskidi yeni 2008 express ile yazilim yapmaniz acisinda size yeni bir baslangic dosyasi hadi bakimm size kolay gelsin soru ve cevaplariniz icin almanyadan size yardimci olabilirim byeee
Tabi birazda görüş açısıyla alakalı birşey ama ben senin yukarıda yazmış olduğun mesajda birkaç kelime hariç Türkçe Hiçbirşey göremiyorum. Hepsi ingilizce.
Halbuki;
Yukrıda verdiğin Linkte anlatılanları Türkçe olarak Tercüme edip adım adım çok basit bir örnekle anlatsaydın bize ne de güzel olurdu değilmi ?
2-3 senedir elektronik sektöründe çalışıyorum ve uğraşıyorum. Görülen ve arka pilanda Piyasaya birçok endüstriyel ürün verdim. Ve sadece bir iki projede USB desteğine ihtiyacım oldu.demekki bazi arkadaslar sadece piclerle sadece lamba yakip sonduruyor
Kendim için söylemiyorum. Sen forum geneline konuştuğun için bende genel olarak söylüyorum. Şimdi bu forumda herkes sadece Led mi yakıp söndürüyor????
Bir ulusu yok etmenin en iyi yolu o ulusun dilini yok etmektir
Özel mesaj yoluyla yardım istemek Kesinlikle yasaktır
turkiyenin avrupaya gore cok geride kalmasi normalmis
----------
sayin arkadasim sen piyasaya 3 senedir is yapiyorsun ben avrupa da sayisiz ulkeye program ve is yapiyorum guzel kardesim akil yasta ve tecrubede degil akilldadir eger bordda bana alinan varsa ozur amac kustahlik veya kucuk gorme degil artik translator diye cevirmen programi var mesela google cevirmeni var istedin dile sayfayi cevirirsin ikincisi vbnet 2008 - 2010 microsoftun gelistirmis oldugu enson kendi yazilim dilidir artik bircak yazilimci vuisal basic 6.0 eski ve yeni versionu olmadigindan ve cabuk bir sekilde yazilan yazilimlar kirildigindan bek ilgi duyulmuyor
benim amacim kimseyle sidik yarisi yapmak degil insanlara yardimci olabilecegim konularda yardim etmek tekrar yanlis bir kelime kullandiysam ozur dilerim saygilar
----------
arkadaslar ben atm ( bankamatik) yazilim ve softwaresi uretiyorum kagitpara ve bozukpara
uniteleri hakkinda bilgi almak isteyen varsa yardimci olurum
saygilar

tam konuyu anlamadımda bu arkadaş kendi reklamını yapmayı düşünüyor galiba....bana öyle geldi..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)