Merhaba,
1-PC 'ye proteus 7.4 portableyi ,MPLAB ID adlı yazılım editörünü inirdir hazırla beraber asm kodları yazmaya başlayalım(tabii öğrendiğim kadarı ile).Not Linkleri arkadaşlar sana yazarlar.Ben yanlış bir link vermeyeyim.Kolay gelsin
merhaba arkadaşlar pic ile çalışmalarım var pic proğramlamayı öğrenmeyi çok istiyorum.yanlız netten indirdiğim yazılım programları ya demo yada kısıtlı olduğu için hiç bir şey yapamıyorum uygulama yapmak istiyorum ama yazılım programı olmadığı için hep aynı yerde sayıyorum aylardır manuellleri kitaplarını okuyorum biradım ileri atamadım,sizlerden bana pic yazılımı programı edinebilmem için yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi düşünüyorum saygılarımla selamlar![]()
Konu profahmet tarafından (20.Ekim.2009 Saat 11:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazıları büyük harfle yazma ve aynı konuyu 2 defa açma
Merhaba,
1-PC 'ye proteus 7.4 portableyi ,MPLAB ID adlı yazılım editörünü inirdir hazırla beraber asm kodları yazmaya başlayalım(tabii öğrendiğim kadarı ile).Not Linkleri arkadaşlar sana yazarlar.Ben yanlış bir link vermeyeyim.Kolay gelsin
yazılımda ne tür bir yazılım mcs mi?, mplap mı?, hitech c?, avr mi?,protonmu? hangisi?
Forumda pic lerle ilgili genel başlık ve alt başlıklarında bir hayli bilgi var.
Onları dolaş.
@aykut54 arkadaşımızın sorduğu soruların cevabı yol göstermek için gerekli , onları cevapla.
Yeni başlayanlar için pic bölümünde @ETE üstadın dersleri en mükemmel kaynaktır.
Derleyiciler ile ilgili bölüm ve linkler var .
Özel mesaj , paylaşım amaçlı forumlara uygun değil.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)