S.A Arkadaşlar yeni bi tane USB Pıc programlayıcı aldım.Fakat bendeki Win PIC Programı ile entegreye program hex dosyası nasıl atılır bilmiyorum bu konuda yardımcı olursanız seviniirm...
öncelikle ilginiz için tşk ederim. Ürünü internetten aldım Cihaz bu :
http://www.bayteknoloji.com/urunleri...-programlayici
bu programlayıcı brenner ve winpic ile uyumlu değil
ürün ile birlikte programlama yazılımı verilmiş olması lazım eğer yoksa sitede var usburn diye arattır çıkar
önce o programı pc ye kurman gerek driver falan hepsi içinde ondan sonrası kolay açılan arayuzde pic ve hex dosyanı seçip pice yazabilirsin
ilginiz için tşk edeirm evet ürün ile beraber bir DVD geldi fakat fazla detaylı incelemedim.Neyse bundan sonrasını ben hallederim sağolun..
S.A Arkadaşlar dün USB PIC Programşayıcım ile bir tane entegreye program attım.Bu günde PIC16F877 entegrsine porgram atmak istiyorum ama atamıyorum bir zahmet yardımcı olsanız. usburn programında ki butonlar aktif değil PIC in ters çevirip taktım yine aynı...
Programlayıcıyla beraber gelen dvd içinde metinle,resimle veya video'lu kulanım anlatımı olması gerekir.dvd'yi iyicene incele. pıc entegrelerini yönünü ters takma bozulma ihtimalleri yüksek .cd içinde birşey bullamazsan cihazın ismini ve kullanımını internetten bulmaya çalış. programlayıcılar farklılık göstere biliyor.
valla gelen dvd nin içinde görsel anlatım resim v.s bişey yoktur sadec driver ve örnek PIC uygulamaları var.Bir arkadaş brenner 8 programı ile denememi önerdi ama bulamıyorum o programı aldığım cihaz bu : http://www.bayteknoloji.com/urunleri...-programlayici
----------
olmuyor arkadaşlar denemediğim yapmadıpğım yöntem kalmadı bu USB PIC programlayıcı neden entegreyi programlamıyor.Porgramda mı bişey var bende mi ? bilen arkadaşlar bir yardımcı olsun...
----------
olmuyor arkadaşlar denemediğim yapmadıpğım yöntem kalmadı bu USB PIC programlayıcı neden entegreyi programlamıyor.Porgramda mı bişey var bende mi ? bilen arkadaşlar bir yardımcı olsun...
Hangi işletim sistemini kullanıyorsun? xp, vista, win7,.. ???
Bende XP de var 7 de ama genelde xp kullanıyorum.
----------
yok abi olmuyor yine denedim aynı usb burn programındaki butonların hiç biri aktif değil pıc e program atamıyorum.acaba dedim entegre mi bozuk dedim dün götürdüm aldığım yere adam bunlarda kolay kolay bozulma olmaz dedi.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)