şimdi hocam programlayıcın hangisi pic kit 2 i yoksa braner mı ? cihacın driverını kurup pc ye tanıttın mı ?
birde şu dosyayı incele pic programlamya ilk başladığımda bende çok uğraştım hex dosyası atmak için...
Arkadaslar selam sitenize yeni katıldım ve bu siteyle pic problemlerimi çözmeyi düşünüyorum. elimde (usbpic) programı bulunmaktadır elimde bununla birlikte kitimde var ve 16f84 pic entegresini programa tanıtmayı basardım yalnız sitede yüklü olan örnek hazırlanmış hex. uzantılı dosyaları programa tanıttıktan sonra write die bir secenek var hex dosyasını pic entegenin içine gönderirken hata veriyor nedeni ne olabilir acaba yardımcı olursanız cok sevinirim MuzZy...
şimdi hocam programlayıcın hangisi pic kit 2 i yoksa braner mı ? cihacın driverını kurup pc ye tanıttın mı ?
birde şu dosyayı incele pic programlamya ilk başladığımda bende çok uğraştım hex dosyası atmak için...
Kardeşim tşk ederim sana ama hala error alıyorum ya :S birde bana 16f84 için yazılmıs bu programda calıştırabileceğim kendi tasarımında olabilir veya link ( hex.) dosyası atarsan sevinirim.Örnegin : 1 butonla 1 ledi sönük ve daha sonra parlak olarak yakmak gibi biraz daha özellikli olabilir buna benzer devre gerekli bana. mUzZy...
___Tr___
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)