ete hocamızın pic basic pro dersleri var
ararsan mutlaka bulacaksın
ya beyler ben pic programlamayı öğrenmek istiyorum fakat picle bildiğim tek şey hazır hexi yüklemek bunnla ilgili dersi gelecek sene görcez de ben öğrenmek istiom şimdiden
KOLAY öğrenebileceğim kitap falan var mı
ete hocamızın pic basic pro dersleri var
ararsan mutlaka bulacaksın
merhaba buny ccs öneririm bu konu altında birkaç kaynak var http://www.elektrobilim.org/forum/showthread.php?t=370 ki verilmiş olan kitabı indir incele kafaya yatarsa uygulama örnekleri v.b konuları bu konu altında istersen yanıtlarımm selametle ama kesinlikle bence biraz asm bak sadece komutların işleyişi ve komutları örneklerle anlatan uygulamalar asm de sonra azcok birkaç uygulama ve pici tanıdıktan sonra ccs kaynakalrını incele başarılar
öncelikle bu linke bir tıkla benim yazdığım konulardan biri
http://www.elektrobilim.org/forum/sh...t=parsic+nedir
eğer ki linkden bir sonuç alamazsan site içerisinde "parsic nedir? " diye bir arattır bende Türkçe kullanım klavuzu var yazıma ekelyemediğim için yok eğer merak edip incelemek istersen sana e mail olarak yollaya bilirim kolay gelsin iyi çalışmalar..
bnm istediğim programlamayı öğrenmek yani asm sini yazabilmek istiyorumserhat0355 Nickli Üyeden Alıntı
program sadece asm ile mi yazılıyorasm ye giriş yap birkaç uygulama sonra ileri seviye ccs ile programlamaya geç ve zamandan ondan bundan kurtul yukarıda belirttigim adresteki kaynagıda incele ama öncelikle asm ve pic yapısı ok

Parsic ile hazırladığınız pic projelerin asemblerlarını otomatik hazırlıyor zaten. Parsic ile tecrübenize bağlı olarak çok karmaşık programları çok kolay hazırlayabilirsiniz.
detaylı bilgi www.kolaypic.com
www.kolaypic.com Parsic ile görsel pic programlama sitesi pic programlamanın en kolay yolu
www.kolayplc.com Türkiye'nin ilk ve tek PLC eğitim cd'si. PLC kursu artık bir tık ile elinizde!

umarım işimize yarar memnun kalırız. paylaşım için teşekkürler.
kardeş pici okuyarak öğrenemezsin ancak birinin anlatmasıyla öğrenebilirsin acele etme seneye görcen naıl olsa...
Al sana assembly kitap
Burdada uygulamalar var.
sabreden derviş muradına ermiş
sabırla oku ve anlamaya, daha sonrada uygulamaya çalış.
Benden bu kadar. Saygının olmadığı yerde yokum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)