Ete hocanın pic basic derslerinde kesme konusuna değinilmiş.İncelemenizi tavsiye ederim.
İlk öncelikler bu kadar güzel ve bu kadar paylaşımı geniş olan bir site gördüğüm için emeği gecen herkeze teşekkür ederim.
Sizlerden 16f84a pic basic komutları ile kolay ve güzel bir kesme örnegi rica etsem.
Ete hocanın pic basic derslerinde kesme konusuna değinilmiş.İncelemenizi tavsiye ederim.
evet ete hocanın 6 nolu dersine bak orada ayrıntılı bir şekilde örneklerle anlatılıyor
Bir ulusu yok etmenin en iyi yolu o ulusun dilini yok etmektir
Özel mesaj yoluyla yardım istemek Kesinlikle yasaktır
Teşekkür ederim. Ete hocanın ders notlarını buldum.Çok güzel sizden bir ricam daha var.
Ete hocanın ders notlarından pwm konusunda ve örneklerinde sadece iş süresi degişiyor ben iş süresi degilde frekans degiştirmek istiyorum butona basılınca frekans degişecek.biri artırma butonu digeri ise azaltma butonu olacak.bunun gibi projeler var sitede ama hepside iş süresini degiştiriyor frekanssı degil.pwm komutu da olabilir yada kendimiz oluşturdugumuz pwm pauseslerle iş süresi ayarlanıyorda frekan ayarlayabiirmiyiz acaba.
bu konularda daha yeniyimde kusuruma bakmayın artık
normalde PWM in frekansı sabittir. ama değiştirmek zor değildir. parametreleri biraz kontrol et.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)