Asm de yardımcı olamayacağım ama basic dilinde portların hepsini giriş yada çıkış yapmak istersen ilk satıra CMCON=7 komutunu yazman gerekir.

ustalar 16f628 ile 15 çıkısını kullanarak led yakmak istiyorum bana tanımlama kodlarında yardımcı olur musunuz çok küçük bir örnek verirseniz sevinirim ve ben değişiklikr yaparım. elimde jdm programlama kartım war bu işte yeniyim buna uygun hangi kodları kullanırım asm kotlarını werseniz yeter. daha önce 16f84a ile yaptım 8 li olarka ben bunu 15 kontrollu yapmak istiyorum nasıl bi yol izlemem lazım
Konu tiamo35 tarafından (31.Ocak.2008 Saat 10:14 ) değiştirilmiştir.
Asm de yardımcı olamayacağım ama basic dilinde portların hepsini giriş yada çıkış yapmak istersen ilk satıra CMCON=7 komutunu yazman gerekir.

bana asm lazım 16f84 ile yaptım bu kotlara üzerinde değişiklik yapasam olur mu jmd programlama kartı war bana yapabileceğim bi programlama kartı devresi war mı en kısa sürede çözüm bulmam gerekiyo lütfen yardım

yok mu yardım edecek
Basic olsaydı yardım ederdim.

tmm ne yapmam gerekiyosa yapatım programlayıcı kartı yapışması gerekiyosa yapayım programınıda indiririm

tşk ederim ama ben 15 li istiyordum ve jalda yazadım yinede teşekkür ederim sorunumu kendim çözdüm.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)