otomasyonla ilgil yapılmış projeler var tabiki burda linkini paylaşabilirm içalışmalr
Merhaba aradaşlar ben önümüzdeki yıl bitirme tezi olarak plc ile tasarlanmış bir otomasyon sistemi almayı düşünüyorum fakat henüz tam bir karar vermiş değilim eğer elinde böyle b,r proje ile ilgili döküman olan yada bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim..Herkese iyi çalışmalar....
otomasyonla ilgil yapılmış projeler var tabiki burda linkini paylaşabilirm içalışmalr
linki paylaşırsanız sevinirim..İyi çalışmalar...
engkilic Nickli Üyeden Alıntı
http://www.projeler.cjb.net/
arkadaşım ben "telemecanique" marka PLC leri Poşet kesme makinelerine uyguluyorum istersen sana proğramlama konusunda yardımcı olabilirim, veya yapılmış bir proğramı ve software sini gönderebilirim
hocam kusura bakma uzun zamandı foruma bakamadım cevap yazamadım iyi olur walla yollarsan sevinirim..İyi çalışmalar...
Bu proje hala geçerli mi? (Son mesajın üstünden 6 ay geçmiş).
Eğer geçerli ise ne büyüklükte bir proje arıyorsunuz. Biraz daha ayrıntılı yazabilirmisiniz.
Konu hakan tarafından (04.Şubat.2008 Saat 14:53 ) değiştirilmiştir.
evet proje hala geçerli ve tahmin edebileceğiniz gibi netleşti siemens s7-200 kullanarak otomatik delik delme aparatı tasarımı yapıyorum işin tasarım kısmında son aşamalardayım ara tatilde uygulamasını yapacağım malzameler alındı ayrıca bitirme çalışması metni üzer,ne çalışıyorum. İlginize teşekkür ederim...
Iyi kolay gelsin yardima ihtiyacin varsa yardim edebilirim. Ben s7-300 ve Operator panel kullaniyorum.
Tekrar kolay gelsin
Konu hakan tarafından (04.Şubat.2008 Saat 14:53 ) değiştirilmiştir.
Hocam link çalışmıyor.Linki yenilerseniz sevinirim.
Birde benim ödevimle ilgili s7200 ile sıvı seviye kontrol projesi lazım.Ama şu şekilde olması isteniyor.Suyun bir depo içine dolacağını varsayarsak deponun doluluk oranını da gösterecek şekilde olacak.(%5 %25 %50 %75 %100 gibi dışarıdan bir sinyal lambasına çıkış verecek şekilde olabilir.)
Yardımlarınızı bekliyorum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)