programı öğrenmem iyi olur aslında ama vaktim kısıtlı en geç 2 gün içinde çıkartmam lazım baskıdevreleri
öncelikle selamlar
ben 1998 elektronik mezunuyum bizim okuduğumuz yıllarda baskıdevreleri pertenaks kalemiyle elimizle çizip yapardık şimdi ise pc de çok daha güzel ve başarılı devreler yapılıyo
benim küçük bi devre hazırlamam gerekli yardım istemeden önce programla baya bi uğraştım ama yapamadım
çok küçük bi devre zaten
örnek resim ekledim usb girişi farklı olacak ama onun resminide ekledim mümkün olduğunca küçük bi şekilde tasarlamamız lazım
sizden ricam şemasını vereceğim devrenin baskıdevresini yazıcıdan çıkartacak şekilde hazırlayabilirmisiniz
gerçekten minnettar olurum
gerekirse ücretini öderim
şemadaki tek değişiklik ledg ucu bağlı olacak ledr boşta yani ikinci led kullanılmayacak
usb girişi resimde eklediğim mini usb girişi olacak ve bordun bakırlı yüzeyi tarafında olacak sağlam lehimleyebilmemiz için
adetli yapacağım için yardım istiyorum sizden
yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim
herkeze iyi çalışmalar
programı öğrenmem iyi olur aslında ama vaktim kısıtlı en geç 2 gün içinde çıkartmam lazım baskıdevreleri
kardeş öncellikler kolay gelsin bu snein meslegin ise hayatında her zman karşına çıkabilecek bi durum baskı devre programı olan proteusu kurarak max 1 hafta bu devreyi çizecek kadar biligye ulaşacagını umuyorum baskı devre teknikleride zaten diger bölümlerde mevcut inş yaparsın ve kendim yaptım dersin fark olur![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)