paylaşımın için teşekkürler, ancak;
birçok şey açıklanmamış yapanlar ya iyi bir arge yapacak yada sonuç hüsran olacak. profesyonel olmayanlar hiç bulaşmasın bence
paylaşımın için teşekkürler, ancak;
birçok şey açıklanmamış yapanlar ya iyi bir arge yapacak yada sonuç hüsran olacak. profesyonel olmayanlar hiç bulaşmasın bence
açıklamalar mevcut fakat ingilizce müsait olduğumda onuda çevirir yayınlarım.![]()
paylaşım için sağol fakat hazır modül kullanmak devrelede daha mantıklı gibi.![]()

hazıra alıştık zaten.ben şahsen kendim yapmak istiyorum.verim yarıyada düşse benim yaptığım bana daha tatlı geliyor.ayakkabı satışları düştü,araba lastiği daha çok satılıyor.mert53 Nickli Üyeden Alıntı
ayrıca paylaşımın için teşekkürler lock.

açıklamaları bekliyorum.iyi çalışmalar.lock Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar elimde çakışan rf control devresi var şeması aşağıda. şuan ben kullanıyorum. şemada 4017 yerine motorola firmasının 45026 ve 45027 entegrelerini aynı bacak bağlantısı ile kurun. work benchte bu entegreler olmadığı için mecburiyetten 16 bacaklı 4017yi seçtim. vericideki bobin loop anten olup baskı üzerine çizilecektir alıcıda 1mH olarak görülen iki parçalı bobin ise 1mm lik telden yaklaşık 10mm karkas üzerine 2 tur ve ortadan uç ayrılacaktır. her tur arasında 4mm mesafe olsun. trimmer kondansatörler mavi renkli olanlardan.( 10...60pF)![]()
![]()
alıcı kısımda ayarlı kondansatörü eklemeyi unutmuşum. kondansatörün bir ucu karkasa sarılı bobinin bir bacağına diğer ucuda diğer bacağına ( orta bacağa değil) ikinci bir konu 45026 ve 45027 nin 1,2,3.4,5 nolu bacakları adres bacaklarıdır. istediğiniz şekilde 0 veya 1 yapabilirsiniz. fakat 45026 ne ise 45027nin adreside aynı olmalıdır aksi halde haberleşemezler. ben tek tuşla yaptım siz isterseniz 16 tuşa kadar çıkarabilirsiniz.yapacak olanlara yardım ederim.

sağolasın.takıldığım yerde yardımını beklerim

bobin karkas üzerindemi yoksa havalımı olacak.
bobin hava nüveli olacak
hava nüveli olacak![]()

iyi günler.konunun tarihi biraz gemiş farkındayım ama bişi sorcam.2 devredeki l1 i braz daha açıklarmısınız.bide 3ve 4üncü devrelerin data in ve outlarını va anten çıkışlarını bulamadım yardım edin lütfen
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)