6 kanallı rf devresi işine yarar heralde
ARKADAŞLAR ben bir proje için araştırma yapıyorum. bir basit devrenin kontrolünü kumanda sayesinde sağlamak istiyorum. araştırmalarıma göre rf uzaktan kumandalar bu iş için uygun gibi görünüyor. tam olarakda bilmiorum ama.bu iş için neler yapmam gerek yardımcı olursanız çok sevinirim. sadece açma ve kapama olacak kumandada varsa elinizde şema çok iyi olur
6 kanallı rf devresi işine yarar heralde
@odtü rica etsem bunu 16f628A ve 16f877A için derleyip göndrebilirmisin ?
kardeş sana kaç kanal lazım ben bi tane 12f675 ile yapmıştım tekkanal
UYARI :
Konu başlıkları açarken acil , lütfen ,vb şekilde açılan konular kapatılarak forum çöplüğüne taşınır Yeni üyelerimiz için bunu musaede edebiliyoruz içalışamlar
elektrobilim yönetimi
evet haklısınız hakan bey özellikle bazı arkadaşlar forumda arama yapmadan yeni konu açıyorlar pic uygulamaları bölümünde sadece projeler olması gerekirken bazıları o bölümde yardım istiyor.Bazıları aynı konuyla ilgili birkaç yeni konu açıyor bu çok yanlış.![]()
kimse gücenmesin alınmasın ben yanlış gördüğümü direk silerim genellikle uyarıda da bulunmam neden siliniyor kim siliyor gibi de mesajlar almak istemiyorum... forum kurallarına uyulmadığında uyarıda bulunmadan gereği tarafımca yapılıyor benim gördüklerim bu durumdan nasibini alırlar...
mert53
bu sıralar gercekten forumda bı yardım krızı patlak verdi.tabıkı yardım isteyin.ama bununda belli kuralları var.ortaya bı devre,proje,,,, gıbı seyler koyup bunun üstünden yardım ıstemek varken.yenı arkadaslarımız.. herseyiyle birlikte proje istiyor.hıc bı caba yokken.zamanında bu hatayı bende yaptım.ama artık boyle bır sey yapmıyorum.biraz arastırma yapılarak yardım istenirse daha basarılı olunur gıbıme gelıyor.
teşekkürler yardımlar için foruma yeni üye oldugum için kuralları bilmiyordum dikkat ederim bundan sonra
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)