çok kilo almışsın bence spor yap![]()
çok kilo almışsın bence spor yap![]()
Eline Sağlık çok güzel montaj yapıyorsun kardeşim tabrik ederim...
teşekkürler arkadaşlar...
NE ZAMAN İNSANLARIN ÇOĞU İLE AYNI GÖRÜŞÜ PAYLAŞSAM YANLIŞ YAPTIĞIMI DÜŞÜNÜRÜM !
elektrobilim Nickli Üyeden Alıntı
süper olmuş
müslim bey elektrobilim üyesi olarak web sitemiz için kendi temasına yakışacak bir logo tasarımını yapıp hediye etseniz diyecektim photosop kullanımındaki marifetinizi biliyorum elektrobilim ailesine hediyee etmiş olursunz buda sürekli üst taraftaa yerini alacak sizin hatıranız olur ve sitemizi üyelerinde katkılarının olmasını istiyoruzz nasıl olur sizce ?
geç olacak arkadaşlar ama güzel olmasını temenni ederim logomun bu sitede bulunmasından onur duyarım.
müslimmmmmmmm belalın geldi .ben sana photoshopu yasak etmedimmi .bakıyorum faaliyetlerine baska forumlardada devam ediyon .baktım elbombacıda burda hic demiyonuz burda muhabbet var bilgi var yeni arkadaslar var.tüm foruma selam olsun .![]()
![]()
Selam arkadaşlar ben de bir uğrayayım dedim. Güzel bir siteymiş. Tebrikler. Montajda güzel olmuş.
Ya şöyle 90, 60, 90 güzellerden, biraz fazlalığı olsada farketmez hiç montaj çalışması olan arkadaş yokmu? Ne bileyim, siteye biraz renk gelir her halde.
Saygılar sevgiler....![]()
müslim araya araya buldum ıp nı takibe aldım desem inanıcanmı yersen.
bizim aramızdaki samimiyeti latifeyi bu forumda bilmezler bu forumda yüklenmiyecegim sana. montajlarına gelince ehhh işte idare eder daha kırk fırın ekmek yemen lazım.29 fırın yemisin resimdeki bedenine bakarsak az gelmis.![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)