Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    özel üye
    Nereden
    mersin

Standart nokıa yetkılı servis (nokıa L2)

merhaba arkadaşlar nokıa ile ilgili arıza veya kafanıza taklıan bütün soruları sorabılırsnız yazılım yedek parca servis sorunları servıste ıse neyapmanız gerektıği ücret iadesi değişim hakındakı bütün konuları buraya yazarsanız cevaplayabılırm

ADANA
    Nereden
    ADANA

Standart Cevap: nokıa yetkılı servis (nokıa L2)

slm kardeşimde nokia 5530 xm var telefonun şarj yuvasındaki tel yamulmuştu şarj olmuyordu garantiye verdi telefonu garantiden geldi telefon biri aradığı zaman tuş kilidini açınca kendini yeniden başlatıyor neyse garantiye 5'inci gidişinde bu sorun çözüldü ama bu defada dokunmatik ekran kilitleniyor tuş kilidi açık ama tuşlar çalışmıyor bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim kolay gelsin

özel üye
    Nereden
    mersin

Alıntı 01airforce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm kardeşimde nokia 5530 xm var telefonun şarj yuvasındaki tel yamulmuştu şarj olmuyordu garantiye verdi telefonu garantiden geldi telefon biri aradığı zaman tuş kilidini açınca kendini yeniden başlatıyor neyse garantiye 5'inci gidişinde bu sorun çözüldü ama bu defada dokunmatik ekran kilitleniyor tuş kilidi açık ama tuşlar çalışmıyor bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim kolay gelsin
    bahsetmış olduğunuz kapanma sorunu çihazın şebe katıyla alakalı bır durum buyuk bir ihtimal elektronık parca degısmstır onarımı o şekılde olmustur şimdi ise yapaman geren tek şey tüketici hakalrına baş vurmak olacaktır tüketiçi hakları derki ;

bir ürün aynı arızadan 1 yıl içerisnde 3 defa servıse gırişi olması laızm ve her gırısınde ıslem yapılıs olması lazım der siz her yapmış olduğunuz işleme karsı tamır raporu almanız lazım eger almadıysanız muhatap oldugunuz servısten talep edebılırsnız

diger bır husus ise 1 cıhaz 1 yıl ıcerısınde 5 defa farklı arızadan servıs gırışı olması lazım yukarıda anlatıklaırma uygun bir durmunuz var ise beklemden THHK baş vurun derım fatura bedelınin iadesini isteyin kolay gelsin son bır hatırlatma artık THH baglı bulundugunuz kaymakamlıklardadır

forum üyesi
    Nereden
    BURSA

Bence direk ya iade yada değişim iste. bir yıl içerisinde 3 ila 5 kez arıza veren cihazlara değişim hakkına girer. Gizli kusur olarak üretim hatası olarak değişim kabul edilir.

forum üyesi
    Nereden
    İstanbul

Arkadaşların dediği doğru ''ben bu marka telefonu istemiyorum'' de paranı da geri alma şansın var. Hatta paranı alman daha mantıklı ve telefonu yaparız deseler de sakın kabul etme anlattıklarına bakılırsa bu telefon senin başını tekrardan ağrıtır.Haşat etmişler telefonu...

ADANA
    Nereden
    ADANA

çok teşekkürler herkese

özel üye
    Nereden
    mersin

Alıntı 01airforce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok teşekkürler herkese
    sen dediğimi yap 5530 model cihazın kronık problemi arama gelınce yes lie kabul edersen kapanır aslında bu durumda degısım olması laızm fakat onarımınıda yapabılıyrlar ama sorun tekrardan nüks edebilir buyuzden sızın zaden degısım yada ücret iadesi isteme talaep hakkınız dogmus durumda kolay gelsın

her hangı bır ıhtıyacı olan varsa servıs yedek parca ve bugıbı durumlarda yardımcı olabılırm tşk herkese kolay gesın

forum üyesi
    Nereden
    BURSA

Alıntı beyazcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen dediğimi yap 5530 model cihazın kronık problemi arama gelınce yes lie kabul edersen kapanır aslında bu durumda degısım olması laızm fakat onarımınıda yapabılıyrlar ama sorun tekrardan nüks edebilir buyuzden sızın zaden degısım yada ücret iadesi isteme talaep hakkınız dogmus durumda kolay gelsın

her hangı bır ıhtıyacı olan varsa servıs yedek parca ve bugıbı durumlarda yardımcı olabılırm tşk herkese kolay gesın
    Bence hiç uğraşmasın. Ben bir zamanlar bir arkadasıma hedıye olarak Nokia 7230 aldım ilk çıktığı zamanlar. Telefon 10 gun sonra msj atmamaya baslamıs. Bana durumu soyledı bende aldım kvk goturdum. Nese aldılar telı 1 hafta sonra aldım tekrar telı yenı yazılım atmıslar fakat eksık atmıslar yada yanlıs atılmıs bılemıyorum telefon bu sefer resım vıdeo acmadı tekrar goturdum hatalardan dolayı 1 saat beklettıler tekrardan yazılım atıldı. Nese tekrar aradan 15 gun gectı bu seferde aramalar kesılmeye basladı ve tekrardan msjlar beklemede olarak gorunmeye basladı. tekrar goturdum bu sefer 2 hafta bekledım telefona hıc bır mudahale yapılmamıstı. Nokia aradım tekrar goturun dedıler ılgılenılcek dedıler yıne aynı problem telefondan arama yapılmıs bır kez sorun yok dıyıp verdıler. Tekrar Nokia aradım beyfendi problem yokmus kı gerı verıldı iade veya değişim kabul edılmez dedıler. Bende tüketici haklarına gittim butun servıs faturaları ve telefonun faturası ıle bırlıkte ben bu telefonu kullanmak ıstemıyorum dedım. 15 gun sonra iade kabul edildi. Şimdi telefonun o zaman degerı 320 tl idi peki ben o kadar işe gitmedim bu telefon için benım 320 liradan fazla kaybım oldu. O yuzden 1 ay ıcerısınde olan cıhazlara dırek değişim istenmesini tavsiye ederim.

özel üye
    Nereden
    mersin

Alıntı black_wolf465 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence hiç uğraşmasın. Ben bir zamanlar bir arkadasıma hedıye olarak Nokia 7230 aldım ilk çıktığı zamanlar. Telefon 10 gun sonra msj atmamaya baslamıs. Bana durumu soyledı bende aldım kvk goturdum. Nese aldılar telı 1 hafta sonra aldım tekrar telı yenı yazılım atmıslar fakat eksık atmıslar yada yanlıs atılmıs bılemıyorum telefon bu sefer resım vıdeo acmadı tekrar goturdum hatalardan dolayı 1 saat beklettıler tekrardan yazılım atıldı. Nese tekrar aradan 15 gun gectı bu seferde aramalar kesılmeye basladı ve tekrardan msjlar beklemede olarak gorunmeye basladı. tekrar goturdum bu sefer 2 hafta bekledım telefona hıc bır mudahale yapılmamıstı. Nokia aradım tekrar goturun dedıler ılgılenılcek dedıler yıne aynı problem telefondan arama yapılmıs bır kez sorun yok dıyıp verdıler. Tekrar Nokia aradım beyfendi problem yokmus kı gerı verıldı iade veya değişim kabul edılmez dedıler. Bende tüketici haklarına gittim butun servıs faturaları ve telefonun faturası ıle bırlıkte ben bu telefonu kullanmak ıstemıyorum dedım. 15 gun sonra iade kabul edildi. Şimdi telefonun o zaman degerı 320 tl idi peki ben o kadar işe gitmedim bu telefon için benım 320 liradan fazla kaybım oldu. O yuzden 1 ay ıcerısınde olan cıhazlara dırek değişim istenmesini tavsiye ederim.

bu tip durumlarda degıısm pek mantıklı degıl neden dersen hem daha uzun sure beklersın hem aynı cihazı alırsın istisna belkı bazen üst model cihaz verırler bu yuzden ucret ıadesını alman daha mantıklı bır ıkıncısı ıse senın işe gitmemen veya zaman kaybın onları ılgılendırecegını sanmıyrum ben 5 yıldır nokia bünyesınde teknık servıs kanadındayım işleyiş bu şekılde

farklı bır durum ihtiyacı olan olursa her turlu yardımda bulnabılırm tşk

forum üyesi
    Nereden
    BURSA

Alıntı beyazcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu tip durumlarda degıısm pek mantıklı degıl neden dersen hem daha uzun sure beklersın hem aynı cihazı alırsın istisna belkı bazen üst model cihaz verırler bu yuzden ucret ıadesını alman daha mantıklı bır ıkıncısı ıse senın işe gitmemen veya zaman kaybın onları ılgılendırecegını sanmıyrum ben 5 yıldır nokia bünyesınde teknık servıs kanadındayım işleyiş bu şekılde

farklı bır durum ihtiyacı olan olursa her turlu yardımda bulnabılırm tşk
    Zaten direk para iadesi yapıldı.Bende daha once 6600 vardı o zaman 1 de 1 0 ile değişim yapıldı. İşten kastımda işten geri kalıyorsunuz uğraşırken direk tüketici haklarına başvurmaları için söyledim Herne olursa olsun nokiada bozuldu artık. Eskisi kadar rağbet görmüyor. Black Berry HTC ve İphone sonradan çıkıpta nokia yı sollayan markalardır. Nokia ise yıllardır aynı tas aynı hamam ben 5800xm kullanıyorum ekranın dönüşü bile cok sade

özel üye
    Nereden
    mersin

Alıntı black_wolf465 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende daha once 6600 vardı o zaman 1 de 1 değişim yapıldı. Ben cihazin aynı modelin yenisi ile değişimini istedim. İşten kastımda işten geri kalıyorsunuz uğraşırken direk tüketici haklarına başvurmaları için söyledim
    evt haklısn bu konu da ama buna yapacak bırsey yok
    sıstem bu :s

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)