:p bence bu robota türkçe öğretip tüm işlerinde kullanabilirsin. rehberlik konusunda bazı sabit şeyleri ögretirsin gerisi kolay.....
gelecegin robotu gibi görünüyor...
(bunlar bana terminatör filmini anımsattı. )![]()
![]()
Düzgün fiziği, güzel yüzü, hareket kabiliyeti yüksek el ve bilekleriyle dikkati çeken ve kod adı Actroid olan son Japon harikası bayan robotun seri üretimine iki yıl içersinde geçilecek ve havalimanlarında, müzelerde ya da fuarlarda bizlere rehberlik yapacak. Japon teknolojisinin dev firmaları robotun patentini almak için halen yarış halindeler. Son haberlere göre Asimo'nun babası Honda, patenti alma yolunda bir adım önde. 2005 yılının son aylarında Japonya'da düzenlenen robot fuarında herkesi şaşırtan ve büyük hayranlık uyandıran Actroid'in videosunu aşağıda:
http://www.youtube.com/v/ugAvlCAdTj0
Konu profahmet tarafından (16.Nisan.2007 Saat 08:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: video eklendi
:p bence bu robota türkçe öğretip tüm işlerinde kullanabilirsin. rehberlik konusunda bazı sabit şeyleri ögretirsin gerisi kolay.....
gelecegin robotu gibi görünüyor...
(bunlar bana terminatör filmini anımsattı. )![]()
![]()
Bide şöle bir robat yapsalar devre şemasını verecen
kafasından baskı devresini tasarlayıp devre montajı yapmış
şekilde eline verecek ne geüzel olurdu![]()

iyi güzel olmuşta sonuçta ruh yok bunlarda.onunda devresini tasarlayacaklarmı bakalım![]()
![]()
paylaşım için sağol. bunlar çıktıkça istihdam azlıyor. insan gücüne gerek kalmıyor.
paylaşım için teşekkürler . robot güzel olmuş.
![]()
Bu robot adama kısa devre yaptırır abine kadar canlı duruyo yaa
![]()
eli hariç gerçek gibi duruyo . videoyu izleyemedim onuda izleyebilseydim tam yorum yapabilirdim.
EN GÜZEL HAYAL GERÇEĞE DÖNÜŞENDİR..
Rahmetli Kemal Sunal ileri görüşlüymüş.
http://video.google.com/videoplay?do...1025314644120#
Benden bu kadar. Saygının olmadığı yerde yokum.
arkadaşlar yukarıdaki robotta kaç tane pic vardır öyle hareketleri yapması ve konuşması için açıklarmısınız.
PIC leri böyle devrelerde pek kullanmazlar daha kaliteli mikrodenetleyici veya mikro işlemcileri vardır.
Kaçtane sorusuna gelince şöyle olabilir.
Bir tane ana kumanda merkezi, yapay zeka felan olur. Diğer bölümler ise Seslendirme için ayrı,kollar için ayrı,bacaklar için ayrı mikrodenetleyici kullanır. Ayrıca hafıza içinde diskler vardır.
Benden bu kadar. Saygının olmadığı yerde yokum.
gemo yani plc kullanılabilirmi bunlarda
aman türkiyeye getirmesinler yoksa bunada tecavüz eden birileri çıkar![]()
bu konuda akmese arkadaşa katılıyorum![]()

merhaba
bizde bu tür robot yapmak için ugraşmamız lazım. bir yerden başalamk gerekiyor.bunu videosu varmı. acaba.

Arkadaşlar bu robot.Buna her hangi bir saldırıda bulunan p*ku yer. Adamın eline verir, bir tarafını. Söylemedi demeyin![]()
![]()

videoyu izleyemenler buradan izleyebilir.
http://www.youtube.com/v/ugAvlCAdTj0
Yok arkadaşlar türkiyede türlü işler yaparlar bu robota
çekik gözlülerin ülkesi alt üst oldu.şimdi neredeler?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)