Paylaşımın için saol taka kardeş ben bu devrenin
Stereo yapılmış halini yapmak istiyom....
Paylaşımın için saol taka kardeş ben bu devrenin
Stereo yapılmış halini yapmak istiyom....
Konu akmese451 tarafından (17.Haziran.2007 Saat 06:55 ) değiştirilmiştir.
Ahmet kardeş ilk başta tşk ederim yardımcı oldugun için.amaprofahmet Nickli Üyeden Alıntı
bu değil kardeşim
Ben bu devreyi lise son sınıfta Hikmet hocamızın tavsiyesiyle yapmıştım (bir yabancı dergiden alıntı) suan bidaha yapacam ben bu devreden 2 tane yapıp birleştirsem 2x70 W Stereo elde edermiyim...vede olursada nasıl birleştirecem...
...iii çalışmalar kardeşim şimdiden yardımlarını bekliyom...
2 adet yaparsın devreden ayrı ayrı ses verirsin olur biter nerede takıldın bilmiyorum.
Yani Mert kardeş 2 tane yaptıgımda Stereo Kalitesini yakalarmıyım...Yoksa 140 W olupta normal çıkış mı alırım...mert53 Nickli Üyeden Alıntı
Ben onu öğrenmek istiyom....
2 tane ayrı ayrı yapıcaksın birisine sağ kanalı diğerini sol kanalın ses girişini bağlıyacaksın olacak sana 2 kanal 70w+70w anfi toplamda 140w ama 2 kanal birbirinden bağımsız. yani stereo anfilerde bu şekildedir.
mert53 Nickli Üyeden Alıntı
Eyw tmm
Konu akmese451 tarafından (17.Haziran.2007 Saat 06:56 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar bana 3 adet tda1562 lazım ankarada aradım bulamadım bu entegreleri almama yardımcı olabilecek biri varmı? yardım lütfen.![]()
hrkze slm devreyi yaptım ama calısmıo cıkısta dıııııııııııııt ona benzer ses cıkıo ve stanby ucunu bırını + bırını - ye bağladım acaba neden calısmıo bılen varmı .....
lutfn soyleyın![]()
arkadas 4 ve 16 uçlu bacakları 1 Kohm direnç ile beslemeye bağla sorunun hallolacaktır...darkangeldeath Nickli Üyeden Alıntı
Ben bu devreyı yaptım sorunsuz calısıyor ama sıradan bır devre..
derve sıradan gibi görünsede çok ii güçe ve iyi bir ses tonlamasına sahip...
ahmet usta eğer 12V ile çalışacak ve bu entegre kadar performans verebilecek bir devre biliyorsan haklısın. biliyorsan da bizimle paylaşacaksın ki senin haklı olduğunu bizde görelim. iyi çalışmalar.
http://www.elektrobilim.org/forum/showthread.php?t=19
ben boşa konuşmam
usta sen bu iki entegreyi neden kıyaslıyorsun ki? bunu bi açıklarmısın bana ikisininde kullanım amaçları farklı.
eline sğlıkta bunun maliyeti ne kadar acaba cwplarsan sewinirim![]()

max : 20w rms
20v besleme ver girişe preamf bağla kanal başına 40w alırsın
ben bu devreden 6 tane yaptım gayette guzel çalısmakta
çok fazla ses çok kalıtelı bir amfı degıldır (anlayan anladı)

düşük güçte kaliteyi cogu anfi verir 1562yi diğerlerinden ayıran özellik ise yüksek seste kaliteyi verebilmesidir

arkadaşlar ölçüler birebir olmasına rağmen amfiden uğultu geliyo yardımcı olursanız sevinirim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)