Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 39 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    ***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

Talking 4x50 Watt Stereo Pioneer

Açık Şema:

ayrıntılı tüm dosyalarını aşagıdaki linkten indirebilirsiniz.
    İNDİR:
    http://www.elektrobilim.org/up/proje/tda7560.rar
    Konu profahmet tarafından (07.Nisan.2007 Saat 07:27 ) değiştirilmiştir.

Azimli
    Nereden
    Konya

Standart Ce: 4x50 Watt Stereo Pioneer

Kardeş linki bi kontrol eder misin ?

***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

Arrow Ce: 4x50 Watt Stereo Pioneer

linki yeniiledim tekrar deneyiniz

Azimli
    Nereden
    Konya

Alıntı elektrobilim Nickli Üyeden Alıntı
    linki yeniiledim tekrar deneyiniz
    Saol Kardeş indirdim güzel çalışma...

Paylaşımın için Saol....
    Konu akmese451 tarafından (01.Mayıs.2007 Saat 17:45 ) değiştirilmiştir.

***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

BİTMİŞ GÖRÜNTÜLERİ
    4X50 WATT PİONNER ANFİ YAPILMIŞ HALİ

TON KONTOL BAGLANTISI YAPILMIŞ HALİ

DURAY HOCAMIZIN ELLERİNE SAĞLIK BU GÜZEL DEVREYİ BİZLERLE PAYLAŞTIĞI İÇİN TŞKE

tehlike
    misafir

Arkadaşlar ben bu devreyii yaptım ses kalitesi güzel ama 50 watt lık bir ses vermiyo 35 watt felan veriyo ayrıca çok akım çekiyor ama ses kalitesi güzel.Entegrenin fiyatı ise ben 11 Ytl ye aldım...
    Konu tehlike tarafından (11.Haziran.2007 Saat 14:09 ) değiştirilmiştir.

forum üyesi
    Nereden
    istanbul

dewvre gerçekten güzel emeğine sağlık,bende tda8571 li 4x40w paylaşmak istiyorum bu devrede en az 7560 kadar iyi yapacaklara kolay gelsin devreyi kendim denedim güzel sonuç aldım fiyatta uygun 7-8 ytl devre simetrik besleme değil asimetriktir isterseniz simetrik trafo istersenizde 12v çıkışlı trafo kullanın

download
    http://rapidshare.com/files/48745850/4x40w.rar.html

TEKNİK ÖĞRETMEN
    Nereden
    ÇORLU

o devreden gerekli gücü alabilmen için ton kontrol şart. bütün güçlü anfilerde olduğu gibi ton kontrol olmadan yada pre anfi olmadan verim yok. bende evde bundan kullanıyorum sesi güzel.

super Moderator
    Nereden
    MeRSiN

Arrow Ce: 4x50 Watt Stereo Pioneer

Alıntı mert53 Nickli Üyeden Alıntı
    o devreden gerekli gücü alabilmen için ton kontrol şart. bütün güçlü anfilerde olduğu gibi ton kontrol olmadan yada pre anfi olmadan verim yok. bende evde bundan kullanıyorum sesi güzel.
    bu konuda sana katılıyorum mert. preamfisiz yada ton kontrolsüz amfi, hiç verim göstermiyor

jiks_denizli
    misafir

anos Ce: 4x50 Watt Stereo Pioneer

evet preanfisiz hiç verim yok ortak bir preanfi bulalım ses kalitesi güzel parazit yapmayan elinizde varsa y ayınlarmısınız

4x50 nin linki calışmıyor kontorol ederseniz ve yenilerseniz cok makbule gececek

***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

link düzeldi tekrar deneyiniz

yildizelektronik
    misafir

Bende tda1560Q yapmıştım sesi çok güzel ve temiz.Tda7560 yapamadım en kısa zamanda yapmayı düşünüyorum onun da güzel ses vereceğine inanıyorum

***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

eger yapacaksan benim yayınladığım dökümanlardan yap %100 çalışıyor ama baskı büyütülmüş halde sen bacak yapılarına göre küçültme yap çalışmalarında başarılar

asi_06
    misafir

tr Ce: 4x50 Watt Stereo Pioneer

arkadaşlar devreler güzel teşekkürler ama bide malzeme listesini ekleyin lütfen elinizdeki devrelerin çoğunu görmek isterim asi_061907@mynet.com bana mail olarak malzeme listeleriyle birlikte atabilecek arkadaş olursa çok sevinirim emeğinize sağlık

TEKNİK ÖĞRETMEN
    Nereden
    ÇORLU

asi_06
    malzeme listesini çıkaracak kadar elektronikten açizsen hiç buralarda şema isteme ben ve diğer arkadaşların malzeme listesi çıkaramayan adamlarla işi olacağını sanmıyorum...
    biliyorum belki kırıcı konuştum ben daha orta okulda merakımdan bilip bilmeden havya satın almıştım... elektroniğe öyle başladım...
    teknik lisede elektrik okudum öyle hep elektrik atölyesinden kaçıp elektronik atölyesine gidiyordum. zamanında delimisin diyenler oldu şimdi evet deliyim ama elektroniğe...
    o zaman diğer derslere gitmeseydim ve iyi bir izleyici olmasaydım şimdi buralarda değildim...
    lisede iyi eğitim alamıyoruz diyenler asla katılmıyorum aradığınızın şeyin peşinde koşun... ben hiç bir yerde görmediğim ilgiyi lisedeki hocamlarımda gördüm...
    ama herşey karşılıklı bu nedenle şemadan malzeme listesini çıkaramayan arkadaşlar sizlere sesleniyorum hiç başlamadan bırakın bence...

sanırım bu kadarı sana yeter... çok istiyorsan msn aşağıda yazıyor gel birde seni ve diğer arkadaşlarını orada azarlayayım...

yildizelektronik
    misafir

Alıntı mert53 Nickli Üyeden Alıntı
    asi_06
    malzeme listesini çıkaracak kadar elektronikten açizsen hiç buralarda şema isteme ben ve diğer arkadaşların malzeme listesi çıkaramayan adamlarla işi olacağını sanmıyorum...
    biliyorum belki kırıcı konuştum ben daha orta okulda merakımdan bilip bilmeden havya satın almıştım... elektroniğe öyle başladım...
    teknik lisede elektrik okudum öyle hep elektrik atölyesinden kaçıp elektronik atölyesine gidiyordum. zamanında delimisin diyenler oldu şimdi evet deliyim ama elektroniğe...
    o zaman diğer derslere gitmeseydim ve iyi bir izleyici olmasaydım şimdi buralarda değildim...
    lisede iyi eğitim alamıyoruz diyenler asla katılmıyorum aradığınızın şeyin peşinde koşun... ben hiç bir yerde görmediğim ilgiyi lisedeki hocamlarımda gördüm...
    ama herşey karşılıklı bu nedenle şemadan malzeme listesini çıkaramayan arkadaşlar sizlere sesleniyorum hiç başlamadan bırakın bence...

sanırım bu kadarı sana yeter... çok istiyorsan msn aşağıda yazıyor gel birde seni ve diğer arkadaşlarını orada azarlayayım...
    Mert sana katılıyorum bende lisede gördüğüm ilgiyi hiçbir hocadan görmedim.Ne sorsam hiç usanmadan cevap verirlerdi.Kardeş sana gelince deyeter ki ne istediğini bil eğer bilirsen her zaman başarırsın.

***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

benim yayınladığım dosyaları indiriniz .orda ben herşeyini eksiz verdim herkese içalışmalar

forum üyesi
    Nereden
    istanbul

Alıntı elektrobilim Nickli Üyeden Alıntı
    benim yayınladığım dosyaları indiriniz .orda ben herşeyini eksiz verdim herkese içalışmalar
    devre gerçekten güzelde bunun baskı devresinin,fotodaki boyuttan tutturmak çok zor varsa pdf yada lyt dosyasının da ekleyebilirmisin

forum üyesi
    Nereden
    istanbul

arkadaşlar yukarıda verilerini verdiğim tda8571 li devreyi dün bitirdim gerçekten çok güzel bir devre oldu ilerde 7560 ıda denemek istiyorum devreyi arabada kullanacağım için trafo takmadım

yildizelektronik
    misafir

Kardeş güzel bir çalışma yapmışsın başarılar dilerim.

forum üyesi
    Nereden
    istanbul

bu da arabada kullanmak üzere yapmış olduğum 7560 dır.bu devreyi yapmaya karar verenler kesinlikle devre beslemesinde 10 tane 4700 kullansınlar ben 6 tane kullandım besleme olarakda aküye bağladım ama yinede 4çıkışı aktif iken bass larda çökme vardı azda olsa
    download
    http://rapidshare.de/files/38344708/tda7560.rar.html

forum üyesi
    Nereden
    İstanbul

Standart Cevap: 4x50 Watt Stereo Pioneer

Sağolun hakan bey.
    Bu devreyi yapıcamda acaba bu devre kaç volt ve kaç amperle çalışıyo?

ADANA
    Nereden
    ADANA

merhaba bu entegrelerin soğutucuyla birleştirmek için sürülen şey silikonmu yoksa daha farklı bir şeymi bu madde hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz malzemenin adı felan ne işe yarıyor

Öğrenci
    Nereden
    Adana

bilgisayar işlemcisine sürülen jel ile aynı
    Bu İmza TDK Tarafından Kaldırılmıştır

forum üyesi
    Nereden
    SAKARYA

Alıntı 01airforce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba bu entegrelerin soğutucuyla birleştirmek için sürülen şey silikonmu yoksa daha farklı bir şeymi bu madde hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz malzemenin adı felan ne işe yarıyor
    pc işlemcileride,entegre,transistörlerde vb ısınan malzemelerin bir soğutucuya montajı yapılarak soğutulmasında ısınan parçanın ısının soğutucuya yayılmasını hızlandırmak için iki parça arasına sürülüp kullanılan TERMAL KREM dir. çeşitli renkleri mevcuttur.
    Bilgisayar parçacılarının sattığı ve işlemcilerde kullanılanlar gri renki koyu kıvamlı . Elektronik malzemecilerinde de termal macun olarak küçük şişelerin içinde bezay renkte 7-10 tl arasında satılıyor.
    genel de beyaz renkli termal macunu kullanıyorum.iş görüyor

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)