Kardeş linki bi kontrol eder misin ?
Açık Şema:
ayrıntılı tüm dosyalarını aşagıdaki linkten indirebilirsiniz.
İNDİR:
http://www.elektrobilim.org/up/proje/tda7560.rar
Konu profahmet tarafından (07.Nisan.2007 Saat 07:27 ) değiştirilmiştir.
Kardeş linki bi kontrol eder misin ?
linki yeniiledim tekrar deneyiniz
Saolelektrobilim Nickli Üyeden Alıntı
Kardeş indirdim güzel çalışma...
Paylaşımın için Saol....
Konu akmese451 tarafından (01.Mayıs.2007 Saat 17:45 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar ben bu devreyii yaptım ses kalitesi güzel ama 50 watt lık bir ses vermiyo 35 watt felan veriyo ayrıca çok akım çekiyor ama ses kalitesi güzel.Entegrenin fiyatı ise ben 11 Ytl ye aldım...
Konu tehlike tarafından (11.Haziran.2007 Saat 14:09 ) değiştirilmiştir.
dewvre gerçekten güzel emeğine sağlık,bende tda8571 li 4x40w paylaşmak istiyorum bu devrede en az 7560 kadar iyi yapacaklara kolay gelsin devreyi kendim denedim güzel sonuç aldım fiyatta uygun 7-8 ytl devre simetrik besleme değil asimetriktir isterseniz simetrik trafo istersenizde 12v çıkışlı trafo kullanın
download
http://rapidshare.com/files/48745850/4x40w.rar.html
o devreden gerekli gücü alabilmen için ton kontrol şart. bütün güçlü anfilerde olduğu gibi ton kontrol olmadan yada pre anfi olmadan verim yok. bende evde bundan kullanıyorum sesi güzel.![]()
bu konuda sana katılıyorum mert. preamfisiz yada ton kontrolsüz amfi, hiç verim göstermiyormert53 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
evet preanfisiz hiç verim yok ortak bir preanfi bulalım ses kalitesi güzel parazit yapmayan elinizde varsa yayınlarmısınız
4x50 nin linki calışmıyor kontorol ederseniz ve yenilerseniz cok makbule gececek
link düzeldi tekrar deneyiniz
Bende tda1560Q yapmıştım sesi çok güzel ve temiz.Tda7560 yapamadım en kısa zamanda yapmayı düşünüyorum onun da güzel ses vereceğine inanıyorum![]()
eger yapacaksan benim yayınladığım dökümanlardan yap %100 çalışıyor ama baskı büyütülmüş halde sen bacak yapılarına göre küçültme yap çalışmalarında başarılar
arkadaşlar devreler güzel teşekkürler ama bide malzeme listesini ekleyin lütfen elinizdeki devrelerin çoğunu görmek isterim asi_061907@mynet.com bana mail olarak malzeme listeleriyle birlikte atabilecek arkadaş olursa çok sevinirim emeğinize sağlık![]()
asi_06
malzeme listesini çıkaracak kadar elektronikten açizsen hiç buralarda şema isteme ben ve diğer arkadaşların malzeme listesi çıkaramayan adamlarla işi olacağını sanmıyorum...
biliyorum belki kırıcı konuştum ben daha orta okulda merakımdan bilip bilmeden havya satın almıştım... elektroniğe öyle başladım...
teknik lisede elektrik okudum öyle hep elektrik atölyesinden kaçıp elektronik atölyesine gidiyordum. zamanında delimisin diyenler oldu şimdi evet deliyim ama elektroniğe...
o zaman diğer derslere gitmeseydim ve iyi bir izleyici olmasaydım şimdi buralarda değildim...
lisede iyi eğitim alamıyoruz diyenler asla katılmıyorum aradığınızın şeyin peşinde koşun... ben hiç bir yerde görmediğim ilgiyi lisedeki hocamlarımda gördüm...
ama herşey karşılıklı bu nedenle şemadan malzeme listesini çıkaramayan arkadaşlar sizlere sesleniyorum hiç başlamadan bırakın bence...
sanırım bu kadarı sana yeter... çok istiyorsan msn aşağıda yazıyor gel birde seni ve diğer arkadaşlarını orada azarlayayım...![]()
![]()
![]()
Mert sana katılıyorum bende lisede gördüğüm ilgiyi hiçbir hocadan görmedim.Ne sorsam hiç usanmadan cevap verirlerdi.Kardeş sana gelince deyeter ki ne istediğini bil eğer bilirsen her zaman başarırsın.mert53 Nickli Üyeden Alıntı
benim yayınladığım dosyaları indiriniz .orda ben herşeyini eksiz verdim herkese içalışmalar
devre gerçekten güzelde bunun baskı devresinin,fotodaki boyuttan tutturmak çok zor varsa pdf yada lyt dosyasının da ekleyebilirmisinelektrobilim Nickli Üyeden Alıntı
Kardeş güzel bir çalışma yapmışsın başarılar dilerim.
bu da arabada kullanmak üzere yapmış olduğum 7560 dır.bu devreyi yapmaya karar verenler kesinlikle devre beslemesinde 10 tane 4700 kullansınlar ben 6 tane kullandım besleme olarakda aküye bağladım ama yinede 4çıkışı aktif iken bass larda çökme vardı azda olsa
download
http://rapidshare.de/files/38344708/tda7560.rar.html
![]()
![]()
Sağolun hakan bey.
Bu devreyi yapıcamda acaba bu devre kaç volt ve kaç amperle çalışıyo?
merhaba bu entegrelerin soğutucuyla birleştirmek için sürülen şey silikonmu yoksa daha farklı bir şeymi bu madde hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz malzemenin adı felan ne işe yarıyor![]()
bilgisayar işlemcisine sürülen jel ile aynı
Bu İmza TDK Tarafından Kaldırılmıştır
pc işlemcileride,entegre,transistörlerde vb ısınan malzemelerin bir soğutucuya montajı yapılarak soğutulmasında ısınan parçanın ısının soğutucuya yayılmasını hızlandırmak için iki parça arasına sürülüp kullanılan TERMAL KREM dir. çeşitli renkleri mevcuttur.
Bilgisayar parçacılarının sattığı ve işlemcilerde kullanılanlar gri renki koyu kıvamlı . Elektronik malzemecilerinde de termal macun olarak küçük şişelerin içinde bezay renkte 7-10 tl arasında satılıyor.
genel de beyaz renkli termal macunu kullanıyorum.iş görüyor
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)