Abi bu devreyi kaç V'la beslicem.Aresinde vermemşsin
ELLERİNE SAĞLIK...
Arkadaşlar tamircihasan arkadaşımızın yapmış olduğu 250w amfi devresi gerçekten güzel bir devre ve verim çok iyi
![]()
Abi bu devreyi kaç V'la beslicem.Aresinde vermemşsin
ELLERİNE SAĞLIK...
eline koluna sağlık güzel olmuş devren.
Devre simetrik 35V AC ile besleyebilirsin.Kolay gelsin![]()
öncelikle bu kadar az malzemeyle 250 watt rms nasıl veriyor anlamadım... Bence ses ya iyi deyil ya çok akım çekiyor ama güzel bi baylaşım teşekkürler paylaşım için...
Arkadaşım çıkış transistörlerine bakarsan anlarsın o 250w nasıl çıkıyor diye.Ayrıca inanmıyorsan yap o zaman görürsün benden söylemesitehlike Nickli Üyeden Alıntı
![]()
bu soğutucu ile ısı düzeyi nedir. aynı soğutucu bende var 400w mosfet anfide üzerine yumurta kır pişir o derece ısınıyor. bu devreyide yapıcam ama ne kadar ısındığını öğrenmek istiyorum.
devre gerçekten çok güzel ısı o kadar çok değil ben devrede fan bile kullanmadım ama bir fan kullanılırsa iyi olabilir
arkadaslar bu devrenin rar ini indirdin sedece baskı devre var bi zahmet acık şemasıda istiyorum elinizde varsa şimdiden tskler.
bide malz. listesi baskı ugrastırıyo
Konu showtime tarafından (07.Ocak.2008 Saat 21:43 ) değiştirilmiştir.
cıkarması kolayda okul filan ugrascak vakıt kalmıyo ben herseyi hazır devre arıyorum eger konu acılıcaksa bence tam bi şekilde acılması gerekir baskı devre + acık sema + malz. listesi + varsa fotoları
Hazıra alışma madem devrenin herşeyini istiyorsun ve devre eksik verilmiş otur baskıdevreyi takip ederek açık şemayı çıkar o kadarını da yapabilirsin heralde
ben kendi düşüncelerimi söledim gerginliğe gerek yok ama konuya acık semayıda,malz. listesinide ekleseydın iyi olurdu dedim polemiğe gerek yok
BEYLER ANFİNİN 250WAT WERDİĞĞİ DOĞRU OLABİLR ISISTE BAKARSANIZ TRANSİSTÖRLERİN ÖZELLİKLERİNE 250 WATT DİE YAZIOR
Forum kurallarına göre ; Forumda büyük harfle yazmak yasaktır!
Konu taka8604 tarafından (21.Ocak.2008 Saat 18:53 ) değiştirilmiştir.
kardaş
kusura bakma bu anfiye kac watt subbufer baglıcazbi cvp verde ona göre paramz boşa gitmesin
300w rms subwoofer işini görebilir.
kardeş 400w 500w kullansak ne olur?![]()
Paran yetiyorsa istersen 1000w al ben sana 300w rms yeter diyorum sen hala 400-500 alsak ne olur diyorsun...
kardaş ben mjl1300 serisi yerine mj1943, mjl3281 mj5200 kullansak olurmu? şimdikten teşekkür ederim:????![]()
Datalarını incele eğer uygunsa kullanabilirsin.
resimden gördüğüm kadarıyla 1943 5200 transistörleri kullanılmış bu haliyle veriri 250W aynı transistörü işyerinde bizde kullanıyoruz
Eğer Çekemezsen Gülün Nazını Ne Dikene Dokun Ne Gülü İncit,Sahrada mecnun değilsen,Ne leyla`yı çağır,Ne çölü incit.
saol kardeş yani yanimjl1302 yerine 1943 mjl3281 yerine 5200 kullansak oluyor demi teşekkürler
![]()
Konu profahmet tarafından (06.Nisan.2008 Saat 15:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: resimleri alıntı yapmayınız.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)