Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    super Moderator
    Nereden
    İstanbul

Standart Mikserli Ton Kontrol

arkadaşlar devrede kanal sayısını istedeğiniz kadar mic veya aux olarak artırabilirsiniz mikser katındaki opampların yanındaki dirençleri 330k takarsanız mic girişi, 100k takarsanız aux girişi olur master katının sonunda 2 opamplı birde preampli vardır. trimpotla kazanç ayarlanabilir. bu kat yüksek girişlerle oluşacak distorsiyonu engeller bu devrenin çıkışı direk anfiye girilebilir. beslemesi 2x15 dir. dip gürültüsünü önlemek için sinyal giriş çıkışlarında blendajlı kablo kullanın, potların gövdelerini birleştirip power katının şasesine verin anfinin şasesinide metal kutuya verin hatta binada toprak hattı varsa kutuyuda topraklayın. bağlantılar gayet basit mikser katındaki bf out master katındaki bf in'e bağlanacak master katının bf out'uda power anfiye gidecek.

Kolay gelsin...

yakında her kanalın ses bas tiz eko kontrolü bulunan mikserle görüşmek üzere
    Eklenen Dosyalar Eklenen Dosyalar

forum üyesi

Standart Cevap: Mikserli Ton Kontrol

Hocam merhabalar devreyi inceledim kusura bakmayın acemiyim henüz amfim var bunu mikrofon bağlamak için kullanıcam da örnğin bende ki amfide ses girişi var bunu ses girişine bağlıyacağım. Doğru mudur? peki bu mikser katından neleri alıp bağlayacağım? +12 ile beslesek sorun olur mu?

forum üyesi

Hocam devrede ki mikser katından BF OUT ile master katındaki BF IN'e bağlayacağız. Peki benim amfim stereo girişlerini nereden alacağım master katında ki BF OUT ve GND'yi bağlacağım galiba peki mikser katında ki gndler ne olacak?

forum üyesi

Malesef çalıştıramadım bağlantılar da doğru ama ses çok kötü çıkıyordu.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)