üstat güzel devre yalnız bu upc entegreleri biraz zor bulunuyor.ben de yapmak istemiştim fakat bulamayınca tda 8210 entegresiyle 2x19 wattlık anfiyi yaptım köprü olarak bağlantı yaptım devre iyi çalışıyor. emeğine sağlık![]()
Konu profahmet tarafından (02.Eylül.2009 Saat 06:08 ) değiştirilmiştir.
üstat güzel devre yalnız bu upc entegreleri biraz zor bulunuyor.ben de yapmak istemiştim fakat bulamayınca tda 8210 entegresiyle 2x19 wattlık anfiyi yaptım köprü olarak bağlantı yaptım devre iyi çalışıyor. emeğine sağlık![]()
Arkadasım yanlıs olmasın 2x35 w olmalı bu devre bende yaptım çünkü... yanlısın var !!!
Kardeşim entegrelerin çıkış gücü 20w yani devre doğru 2x20w gücünde istersen entegrenin kataloğuna bakabilirsin.akmese451 Nickli Üyeden Alıntı
eyw bilader gözümden kaçmış...ayrıca eklemek isterim devre 40w verebilir ama 40 w ' ında hakkını sonuna kadar veriyo devrenin çıkıs sesi çok tatlı bir şekilde... yapmanızı tavsiye ederim ben hala kullanmaktayım...
bana acıl 40w lık amfi deresi lazım
en kısa zamanda bulmam gerekli
bana sizdeki devrenin şemasını baskı devre şemasını yollarmısınız acil gerekli
Konu mtelektro tarafından (21.Şubat.2008 Saat 20:46 ) değiştirilmiştir.
kardeşim bu devre 2x35wattlık bir devredir az da olsa hissedilir bir distorsiyona sahiptir aynı baskı devreyi ve devre şemasını elektronik devreler 3 kitabında bulabilirsin
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)