Dostum ii bidevre paylaşımının devamlılığını temenni ediyoruz...
Dostum ii bidevre paylaşımının devamlılığını temenni ediyoruz...
Konu brg41 tarafından (28.Eylül.2009 Saat 03:23 ) değiştirilmiştir.
bu devrenin ne faydası olacak anlamadım devre zaten sterio başka çıkışı yokki 3+1 şeklinde giriş yapayım
ok boş ver bi faydası olmaz....

merhaba erdemefe iki devreyide ayrı ayrı yapmıştım.şimdi tda1554 anfiyi evde kullanıyorum ses kontrol eklemedim.bu devreyi yapmak isterim kaç watt trafo kullandın birde baskı devrede ses girişlerini ayrı ayrı yapmışsın neden
60 watt kullan yeter
2 kanalı ayrı ayrı yapmayıpta nasıl yapacaktım devre sterio
ya dostum sen 2 ayrı kullanmışsın diyosunda saşaelere ortak yapmamış L ŞASE R ŞASE yapmış
erdem efe bendce en güzelide ble sen istersen şase ortak al 3 lü olsun o zevke ve devrenin kuruluş mantığına bakar okkk

merhaba arkadasım dveren cok güzel olmuş.paylasımın için tesekür ederim.eline sağlık.yapmaya değer bir devre.

selam sorum olacaktı tda 1554 karaköyde fiyatı nedir yaptığın devrede kondansatörün birini koymamışsın.baskı devreyi proteus hangi versiyonda çizdin.
fiyatı bilmiyorum kond o an elimde yoktu takmadım devrenin çalışmasına bi etkisi yoktur proteus 7.5de çizildi

erdemefe devreyi güzel yapmışsın ama proteus 7.4 açmıyor yeni sürümüde indirmesi uzun sürer kolay bi yolu yok mu bunun

kardeş güzel görünüyo oldukça iyi ama şu baskı devre ölçüleri ne onu yazarmısın yazıçıdan kaça kaç olacak
proteus 7.5i yükle direk çıktı al 1-1 çıktı alıyorsun proteustan
bende üstünde 300w-500w yazan bir power supply var bununla beslesem bu devreyi entegrelere bir zararı olurmu ?
kardesım entegre ne kadar guc ısterse guc kaynagı okadar guc verır.beslemenın guclu olması entegreye zarar vermez.
peki kardeşim teşekkür ederim bende böyle biliyorum ama kaygılandım acabamı diye soriym dedim saolasın
güzel paylasım sagol
teşekkür ederim gerçekten güzel bir devre bende tda 1554 ile anfi yapıcaktım ama ton kontrol devresi yoktu.bunu yapmayı planlıyorum şimdi![]()
s.a çokk güzel bi paylaşım yarın yapıcam bi kaç soru olucak yanlız
???????? 12Vdc giriş + - yerleri belli değil
hoparlör çıkışları + - belli değil :S
birde IN R IN L girişleri nasıl olacak mesela mp3 çaların ses çıkışı devreye nerden bağlanacak lütfen cvp vern acil
şimdiden teşşekkr ederim ...?
devreyi yeni yaptım ve kutuladım çok güzel çalışıyor
teşekkür ederim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)