kardeş güzel olmuş eline sağlık
ama potlar çok içerde şaseye nasıl tutturacaksın onları.
Şekildeki devre Pt2399 ile yapılmıs kaliteli bir eko devresidir... devrenin maliyeti 5 ytl yi geçmiyo...Entegre 1.5 ytl diğer malzemeler le birlikte işte 5 ytl ' yi gecmiyo...Ben girişe bir tanede ses ayarı için pot ekledim..!!! Denemelerimde entegre sese mükemmel yankı özelliği katıyo ...Yapmanızı kesinlikle öneririm ....Pişman olmazsınız...Piyasada hazır satılan 40 ytl ' lik ekolara bence bin basar....Tda1524A ton kontrol devresiylede çok güzel ikili oldularBen devreden 2 tane yaptım ...Stereo kullanacağım için....Baskı devre çizimi tamamen bana aittir alıntı değildir...Buyrun ...!!!
Yapacak arkadaşlara buradan başarılar
Dosyalar :
Konu profahmet tarafından (06.Şubat.2010 Saat 09:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: kalıcı dosya eklendi
kardeş güzel olmuş eline sağlık
ama potlar çok içerde şaseye nasıl tutturacaksın onları.
güzel olmuşda potları stereo kulansaydın daha ii olmamıydı![]()
sen herhalde kabine otourturken mi sorun cıkarır diyorsun ? eğer öyleyse ben potları söküyorum saseye montajlıyom potların bacaklarını kablo ile aşağı indiriyom !!!ahmet_zxc Nickli Üyeden Alıntı
Kardeş bu devrenin birisini mikrofon takarak kullancam ekolu masaüstü mikrofonu yapacam ... girişe microfon takacam...biraz da onun için stereo pot kullanmadım.... isteyen olursa stereo halini çizebilirim....bunny Nickli Üyeden Alıntı
Konu akmese451 tarafından (27.Haziran.2007 Saat 18:33 ) değiştirilmiştir.
eywallah kardeşim bu baskı devrenin bi önceki versiyonu vardı bende bastım 2 adet malzemeyi alalı 6 ayı geçti 8 ay oldu hatta kartı da basalı 3 ayı geçti iş- güç derken dün biraz montaj ettim bakalım güzel olur inş. bide ba3812l entegresinden yapılan 5 band eq devresi var 2 adet teste daha geçemedik hadi hayırlsı![]()
Merhaba, PT2399 eko devresini datasheet dosyasından buldum, ancak sizin TDA ile yaptığınız dosyaları açamıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi çalışmalar.
akmese451 kardeş ben bu senin baskılıdevreyi yaptım fakat time olayını çözemedim o efekti sadece potu çevirirken yapıyor potu nerede bırakırsam bırakayım efekti yapmadan aynen kalıyor bu entegrenin bir özelliğimidir yoksa bir hatamı var sende durum nasıl?
Konu erdemefe tarafından (22.Aralık.2008 Saat 18:33 ) değiştirilmiştir.
merhaba...
hocam elinize sağlık çok güzel bir çalışma ben yaptım gayet iyi çalışıyor yalnız arka planda fon sesi yapıyor bunu nasıl engelliyecez... hafif bir fışırtı sesi sessiz ortamda rahaztız ediyor...
ben yaptım yapalı 5-6 ay oluyor 1 tanesini ama echo katında tecrübem olmadığı için bu sadece seste gecikme yapıyor echo olayı için galiba tonkontrol çıkışları ile echo katını op-ampla toplayıp anfiye öyle gireceğiz? çünkü hem normal ses olacak hemde reverb edilmiş ses olacak ki reverb edilmiş ses yankı efekti verecek yanlış mı düşünüyorum ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)