bunun açıkşeması vb.. dosyalarını rapidshare kısmındanmı indiryoruz ?![]()
http://rapidshare.com/files/58419387/1kw.rar
Amfi yapılıp test edilmemiştir...
sezer arkadaşa teşekkürler
| єхтяємє ѕσυη∂™ | נвℓ тєαм |
bunun açıkşeması vb.. dosyalarını rapidshare kısmındanmı indiryoruz ?![]()
hoca şayet dediğin gibiyse buna hoparlör dayanmaz![]()
tüm dosyalar rar ın içinde mevcut hakancımelektrobilim Nickli Üyeden Alıntı
![]()
| єхтяємє ѕσυη∂™ | נвℓ тєαм |
Hakikaten 1kw büyük bir değer![]()
Sen basscrossoveri beslemek için zener ile voltaj regülatörü yapmışsın ben o regülatörü.bende 2*35 volt besleme var ondan 2*12 volt tabi zenerler 12volt olacak.olur dimi bende op-amp besliyecem.Çok geniş bir çalışma tebrikler çalıştı tam yükte tam verim aldın ise süper.kib.![]()
slm
kardeş link ölmüş galba yeniden upload edebilirmisin
tşkurlr sezer kardeş bu anfiyi arabada kullanırken smps gerek yok demi direk aküye baglıyoruz kusura bakma biraz amatörüz saol tştür![]()
LINK KIRIK![]()
bu devre hatalı diye duymuştum hatasız versiyonu hiçbiryerde yayınlanmamış duyduğuma göre
bu eger gercekten 1kw ise hp uçlarındaN CERYAN ÇARPAR:!!!!!![]()
baya maliyetlidirde ama yapmak lazım yha inş yaparım yha bende bi tane yaptım 250 watt arabada çalıştırıyorum smps trafosunu felan kendim sardım verim güzeldi bu daha güzel devre tabi ki yapacak olana kolay gelsin![]()
yukarda dediğimi kimse dikkate almıyor heralde hatalı diye duymuştum ama karar sizin deneyebilirsiniz
erdem kardeş görüdüm yazdığını ama denemekte fayda var derim ilgin için saol çalışmazsa kadere be kardeş![]()

devre üzerinde en az 3 noktada hata var bilginize bunu devreyi çizenin kendisi söyledi...
merhaba
dosyaları indirirken rapid error hatası veriyor yardımcı olabilirmisiniz acaba![]()
link bozuk yardım edermisiniz eğer deve elinizde varsa h-ibrahim-umar@hotmail.com yollarmısını çünkü şu aralar yurt dışındayım

kardeş devre hatalı.deneme bu devreyi, boşuna zaman ve para kaybedersin
uyarın için tşkler sağol
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)