valla ilk çizdiğim devreleri yayınlıyorsunuz baskı devreleride benden olsun.
http://rapidshare.com/files/61377609/pt2256.rar.html
valla ilk çizdiğim devreleri yayınlıyorsunuz baskı devreleride benden olsun.
http://rapidshare.com/files/61377609/pt2256.rar.html
Konu profahmet tarafından (02.Eylül.2009 Saat 06:49 ) değiştirilmiştir.
hasan hatayı düzelttim sağol. birde bu haliyle devre çalışıyordu. tuaf birşey ama sorun yok.![]()
dosyalar yenilendi.
hasan karaköyde pasajında boş bir meydan var adamın tam köşe dükkanı var oradan almıştım çok pahalı değil 1 veya 1,5 ytl olsun en fazla. şimdi gidiyorum istanbula bulursam alıcam.
hasan 3 saat önce aldım 2,13$ dediler 2,4 ytlye aldım karaköy ekol elektronikten bahadır abiden aldım. karaköyde bir dükkanda etd 59lar toptan 6-7 ytl arası değişiyor.
evet ds 1669 dan daha önce almıştım çiftine bende 10 ytl verdim ama bu entegre daha iyi ses ayar aralığı fazla.
Konu mert53 tarafından (06.Kasım.2007 Saat 17:19 ) değiştirilmiştir.
Eline sağlık arkadaşım iyi bir çalışma olmuş.
birader ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş

PT2256 bluemavide var arkadaşlar
arkadaşlar bu0.1uf kutuplusu nası ya bunun yerine seramik kutupsuz 100nanofarad taksak olmazmı çözemedimm
----------
bide dikkatimi çeken oaly çok garip sadece ses açıp kapamaya yarıyo bu devre bunun yerine tda1542a yapın ses bass tiz ayarı yapıo 10 tl mal olur ama on numara devre olur....
arkadaslar ben bu devreyi kullanıyorum cok etkili bir devre işinize yarayabılır.
bu devre sesi alçaltıp yükseltmemize yarıyor dimi?
cherry evet bu devre sei azatıp artııyo ek avantajı potla sesi açıp kapamıyon da tuşla açıp kapıyonnn
teşekkür ederim
Slm.bu devrede şimdi besleme uçlarına artıya eksi,eksiye artımı bağlıyacağız.O zaman diğer kondansatörlerin kutuplarınımıda değiştirecez.Bide ben devreyi yaptım fakat ses cızırtılı çıkıyor.Anlamadım gitti.Yalnız besleme kutuplarını size sormadan şuan değiştirmedim.0.1 mf ları kutuplumu yoksa kutupsuzmu takacaz.Cevabınızı bekliyorum.Saygılar.
kardeş şimdi ben bu devreyi indirdim ama kısa devre hataları oluo yabi kısa devre yuvarlağı çıkıo heralde ısıta çizimi olmadıı için ben bu yuvarlakları nasıl kapatabilirim
areste üstteki seçenekler den en sağdaki (cetvel-kalem şekli) desing rule menager seçeneği. çıkan tablodaki en alttaki kutucuğu boş işaretleyip okeyle tamamdır.
çok teşekkürler karrdeş çok sağol oldu)
bende robota sağa dön dediğimde sağa
sola dediğimde sola
düz dediğimde düz gidecek robot yapmak istiyorum
bunu nasıl yaparım
ses tanıtma nasıl olur
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)