arkadaşlar bir teşekkür yokmu cevap yokmu emek harcadık o kadar
Arkadaşlar TDA7377 ile yapılmış bir anfi çok güzel üstündeki anahtarla tek girişten 4 hoparlör veya 4 girişten 4 hoparlör yapabilirsiniz yani şöyle oluyor anahtar açık iken tek girişinden stereo ses veriyorsunuz ve 4 hoparlörden çıkıyor anahtar kapalı iken 4 girişten 4 ses alabiliyor sunuz yani bir ucunu bir bilgisayara bir ucunu başka bir bilgisayara bağlayıp ses alabiliyorsunuz kolay gelsin...
MALZEME LİSTESİ
4x 2200uF 25v
1x 1000uF 25v
1x 10uF 25v
4x 220nF 25v
1x 47uF 25v
1x 100nF 25v
2x 10K
1x 1k
1x LED
1x Çift kanallı stereo 10k Pot(tek mil ile 2 pot kontrolü yapar)
arkadaşlar bir teşekkür yokmu cevap yokmu emek harcadık o kadar
Dostum devreni gördüm yalnız sana bie önerim olacak tda entegresi çok aşırı ısınır yani demek istediği entegre devrenin ortasında olmamalı plaketin ucuna koy ve büyük bir soğutucuya bağlaki v erim kaybı olmasın ben tda1554.1562.7560 yaptım ordan biliyorum devreni bir daha gözden geçir ares çizimini beğendim dedim gibi bir daha yorumla ok
kardeş soğutucu yazan yeri delip entegreyi yatay yerleştireceksin sonra altına soğutucuyu takacaksın devre soğutucunun üstünde duracak yani ama altına izole bant yap ki kısadevre yapmasın öyle yapınca devre daha güzel görünüyor zaten
bak demek istediğim entegreyi devrenin baş tarafına koyki ona göre devre elemanlarını dağılını rahat yaparsın entegrenin devre ortasında durması çok abes bir durum ama zevk senin devre senin sen bilirsi....:-)))
Entegrenin bacaklarını eğmek saçma bi durum vede kırılabilir ayrıca devrede terminaller çok dağınık o kadar uğraşmaya gerek yok

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)