dostum iyi çalışma eline sağlık güzel olmuş çalışmasından memnun kaldığına sevindim yanlız benim çizime ne güzelde SELO yazmışsıniyi günlerde kullan...
S.a arkadaşlar başka bi sitede karşılaştıgım opamplı ton kontrol devresini uyguladım ve süper performansı var arkadaşlar devre 200 watt anfi kontrolünde bile kullanılmış ve çok güzel sonuç elde edilmiştir ki benide memnun etti ton kontolun yanında ayrı yeten birde mikrofon girişi var ve buda devreyi mükemmel hale getiriyor.Buyurun baskı şeması ve yaptıgım devreden bi kaç görüntü.
![]()
Konu selo_06 tarafından (27.Mayıs.2010 Saat 00:43 ) değiştirilmiştir.

dostum iyi çalışma eline sağlık güzel olmuş çalışmasından memnun kaldığına sevindim yanlız benim çizime ne güzelde SELO yazmışsıniyi günlerde kullan...
kardeş sag olsasın devre gerçekden güzel uyguladım mükemmel devreyi başka siteden aldım dedim ya o yüzden...![]()
hacıyım hocayım fetvamı veririm.
herhangi bir siteden aldığın çizime kendi adını yazıp, başka sitede yayımlamak caizdir
bu arada hoperlör kabinine hasta oldum.
ben o kabinle dinlediğim müziğin iyi olup olmadığına karar verecek kadar pişmedim.
belki büyüyünce sizin kadar anlarım bu işlerden.![]()
sitede bakarsan bir çok başka siteden alınmış ve koyulmuş devre var arkdaşım ayrıca toprak arkdaşada onun açıklamasını yaptım benim bu ilk denememdeki çekimdi onu sonra ayrı yeten kutubass da denedim yani sadece o görüntü

herşey güzel olmuş leğen başka bi güzel olmuş.
Hocam 1uF kutupsuz yerine kutuplu kullanabilir miyiz acaba? Elektronikciden 1uf kutupsuz istediğimde elinde 1000 volt olduğunu söyledi hem boyutu büyük, hemde biraz pahalı.
Hocam devreyi yaptım ama çalıştıramadım malesef ya :/ lütfen bi yardımcı olup cevap verin ses çıkışını amfiye veriyorum kondansatör boşalması gibi hoparlörden çınlayıcı bi ses geliyor. :/

konu 2010da açılmış![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)