stk kalitesinde ses veriyormu? güzel bi devreye benziyor.
eline sağlık
2x120 watt stereo ses veren philips firmasının yapmış olduğu power amplifikator açık şeması görülmektedir.Daha ayrıntı bilgi içinse aşagıdaki datasheet dosyasını indiriniz.
http://www.ortodoxism.ro/datasheets/.../TDA8924TH.pdf
stk kalitesinde ses veriyormu? güzel bi devreye benziyor.
eline sağlık
test etmedim fakat philips firmasına ait bir entegre olarak düşünürsek muhakak güzel ses veriyordur ve mukkemel olduğunu düşünürek forumda paylaşıma sunma gereği duygusu hsisetim umarım yapan arkadaşlardan çalışma ve baskı şemasınıı bizlerle paylaşırlar içalışmalr
arkadaşlar tda 8924 ün fiyatını bilen varmııı sanırım bunu yapmaya karar verdim ama baskı devresi yok tüm arkadaşların yardımını bekliyoruzzzz...
bu devreyi kendimede yapmayı düşünüyorum ve baskı devresini çizdiğimde sizlerle paylaşacağım. gerekli dosyalarını bu alana upload ederim içalışmalar
Arkadaşlar bide şu simetrik besleme olayı asimetrik besleme olarak çevirilemez miii ? Birde bu devrede bobinler var ayarı nasıl tutturucaz bunlarla ilgili ayrıntılı bir bilgi yok sanırım..Ama bol miktarda bobin var...tehlike Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
![]()
![]()
tehlike Nickli Üyeden Alıntı
eğer indirip baktıysanız baskı devre data sheet ' in içinde mevcut...
evet baskı devre içinde mevcut ama şu simetrik beslemeyi asimetrik bağlantıya çevirsek iyi olmaz mı ? Birde şu bobinler sıkıntı çıkarmaz mıı ben entegrenin fiyatı ne kadar o nu bi araştırayım...akmese451 Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)