Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2*8W

forum üyesi

Standart 2*8W

basit bir anfi devresi. devre basit oldugu için baskı devresini koymaya gerek duymadım

SsEeRrCcAaNn
    Nereden
    T.dağ

Standart Ce: 2*8W

Ne dersiniz sizce bu devre iş yaparmı ?? verimli çalışırmı?

***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

nerde ? ne amaçta için kullancan o onemli açıklarsan yardımcı olabilirm

forum üyesi

ben yaptım devreyi calısıyor fazla bi ısınma sorunu yok 8 wlık bir anfiden ne bekliyorsan bundanda onu bekliyebilirsin

forum üyesi

Alıntı tmsh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben yaptım devreyi calısıyor fazla bi ısınma sorunu yok 8 wlık bir anfiden ne bekliyorsan bundanda onu bekliyebilirsin
    Arkadaşım, ben çalıştıramadım bu devreyi. Basit diye, on dakikada yaparım diye başladım, ses alamadım. En sonunda beslemeden gelen vınlamayı bir kanaldan duyabildim ancak, onda da entegre alev almak üzereyken çektim fişi. Sonuçta sinir olduğumla kaldım Volüm kontrol uçlarını boş mu bıraktın? Şemadan artı-eksi parça kullandın mı? Gülmezsen, bir fotoğraf gönderiversen? Teşekkür ederim.

forum üyesi

bi dosya eklemistim dosyanın yanında ama silinmiş galiba orada kendi yaptıgım devrenin resimleri vardı. entegrenin 7057q mu yoksa 7057aqmu olduguna dikkat ettinmi. 7057qsu bu devrede calısmıyor

forum üyesi

Alıntı tmsh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi dosya eklemistim dosyanın yanında ama silinmiş galiba orada kendi yaptıgım devrenin resimleri vardı. entegrenin 7057q mu yoksa 7057aqmu olduguna dikkat ettinmi. 7057qsu bu devrede calısmıyor
    Maalesef resimler gitmiş. Entegreye dikkat etmemiştim. Sen söyleyince baktım, AQ çıktı. Seninkinde 1 ve 7 no'lu volüm kontrol uçlarını bağlamadan mı bıraktın? Girişte gösterilen 5 K dirençler şaseye bağlanacak dirençler mi, yoksa sinyal alınacak cihazın empedansını mı gösteriyorlar? Gerçi hem bağlayıp, hem de bağlamadan denedim, fayda etmedi. Entegreyi bozdum belki bir ara. İlgin için teşekkür ederim.

forum üyesi

1 ve 7 bacaklarını bosta bıraktım inpuutaki direncler direk saseye gidicek birde bu iki dirence paralelolarak 3.3n giripte dene yine calısmassa entegrenin işi bitmiştir

forum üyesi

Tamamdır, sağ ol. Büyük ihtimalle 1 veya 7'ye besleme voltajı verdim, ondan öldü. Gitti 3 YTL. Tekrar teşekkür ederim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)