Ne dersiniz sizce bu devre iş yaparmı ?? verimli çalışırmı?

Ne dersiniz sizce bu devre iş yaparmı ?? verimli çalışırmı?
nerde ? ne amaçta için kullancan o onemli açıklarsan yardımcı olabilirm

ben yaptım devreyi calısıyor fazla bi ısınma sorunu yok 8 wlık bir anfiden ne bekliyorsan bundanda onu bekliyebilirsin
Arkadaşım, ben çalıştıramadım bu devreyi. Basit diye, on dakikada yaparım diye başladım, ses alamadım. En sonunda beslemeden gelen vınlamayı bir kanaldan duyabildim ancak, onda da entegre alev almak üzereyken çektim fişi. Sonuçta sinir olduğumla kaldımVolüm kontrol uçlarını boş mu bıraktın? Şemadan artı-eksi parça kullandın mı? Gülmezsen, bir fotoğraf gönderiversen? Teşekkür ederim.

bi dosya eklemistim dosyanın yanında ama silinmiş galiba orada kendi yaptıgım devrenin resimleri vardı. entegrenin 7057q mu yoksa 7057aqmu olduguna dikkat ettinmi. 7057qsu bu devrede calısmıyor
Maalesef resimler gitmiş. Entegreye dikkat etmemiştim. Sen söyleyince baktım, AQ çıktı. Seninkinde 1 ve 7 no'lu volüm kontrol uçlarını bağlamadan mı bıraktın? Girişte gösterilen 5 K dirençler şaseye bağlanacak dirençler mi, yoksa sinyal alınacak cihazın empedansını mı gösteriyorlar? Gerçi hem bağlayıp, hem de bağlamadan denedim, fayda etmedi. Entegreyi bozdum belki bir ara. İlgin için teşekkür ederim.

1 ve 7 bacaklarını bosta bıraktım inpuutaki direncler direk saseye gidicek birde bu iki dirence paralelolarak 3.3n giripte dene yine calısmassa entegrenin işi bitmiştir
Tamamdır, sağ ol. Büyük ihtimalle 1 veya 7'ye besleme voltajı verdim, ondan öldü. Gitti 3 YTL. Tekrar teşekkür ederim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)