Arda17 kardeşim 500W RMS değeri midir?
Arabada kullanmak için 500 w lık bir bass'ı deliye döndürecek bir anfi arıyorum besleme 12 v olmalı yardımlarınız içn şimdiden teşekkür ederim.

Arda17 kardeşim 500W RMS değeri midir?
yok kardeşim anfi 100 w olsa bile yeter ama benim bahsettiğim yani arabadamki basın gücü 500 w tda7294 düşündüm ama 40 vdc ile beslemek istiyor birde tda1562q lu anfi devresni buldum fakat onunda entegresine burda 25 tl diyorlar yani hem işime yarıyacak hemde cebimin dostu olacak bir devre lazım .d

valla kardeşim aslında senin işini fazla yüksek olmasına gerek yok 30wlık anfi de görür, bana kalırsa iyi bir crossover 'la, fakat istanbul'daki satıcılarla irtibata geçmeni öneririm, mesela Karaköy'de Ekol Elektronik var 0212-293-18-81 aradığında bahadır abinin dükkanında mutlaka vardır, yoksa da seni kesinlikle yönlendirirler, kargo dahil 15Tl ye halledebilirsin
kardeş sana en iyi çözümü önereyim. arabada yapacaksan hiç 1562 ile uğraşma. 12v beslemeli devrelerle uğraşma. yap bi 600w smps 4 TDA7294 tak 4 oval pioneer 600w tak. 2 TDA7294 üde köprü bağlantılı yap. sana 90*4+170=530W RMS güç sağlar(beslemeler +- 40V OLDUĞUNDA) kesinlikle öneririm. bu devreleri
Allah hepimize mühendis olmayı nasib etsin
By : Seyit Ali Yiğit
sağol zorro1992 kardeşim onuda düşündüm ama biraz tuzlu geldi bana aklıma gelmedi değil![]()
tuzlu gelir ama karşılığını verir. zaten 1 tane 7294 4 TL konyada. sizin orda ne kadar bilmem. smps de 40tl tutar. 80TL tutar devre max. sun du kabindi hoparlördü derken 600TL bulur![]()
evet600 ü de verebilcek olsam 300 e hazır tesisat alrım :d

±40V SMPS yaparsa zaten entegre ile uğraşmasına gerek yok, Transistör'lü yapar, hem ısı da fazla olmaz
çok pahalı tutar o zaman. mosfetlerin tanesi 5-10 tl zaten. tda7294 4 tl
http://www.elektrobilim.org/forum/au...to-anfisi.html maliyeti 55 tl...

o devre için o fiyat doğru hasan kardeş. fakat bu arkadaş 4+1 yapmak istiyor. o zaman çok pahalı tutar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)