Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    forum üyesi

Standart next ye 2005 dci

next ye 2005 dci hakkında bılgısı olan warmı...merkezı anten baglantısı yanlıs yapıldı.yanı bakırlı uc sacaklı uca sacaklı uc bakırlı uca degdı we sonra goruntu gıtti.cıhazın butun fonksıyonları calısıyr ama canak antenlerı gormuyr.basak recever takınca kanallar war yanı sorun cıhazda kablowe lnb de bısey yok.suan recever cıksında herhangı bır voltaj yok yanı 0 sorun nerede olabılr
    bılen warsa yardım lutfen...

forum üyesi

Standart Cevap: next ye 2005 dci

Alıntı shawin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    next ye 2005 dci hakkında bılgısı olan warmı...merkezı anten baglantısı yanlıs yapıldı.yanı bakırlı uc sacaklı uca sacaklı uc bakırlı uca degdı we sonra goruntu gıtti.cıhazın butun fonksıyonları calısıyr ama canak antenlerı gormuyr.basak recever takınca kanallar war yanı sorun cıhazda kablowe lnb de bısey yok.suan recever cıksında herhangı bır voltaj yok yanı 0 sorun nerede olabılr
    bılen warsa yardım lutfen...
    Merak ettim arkadaşım cevap verilmemiş sonuç alabildinmi

forum üyesi
    Nereden
    mersin

Standart Cevap: next ye 2005 dci

shawen büyük ihtimalle tünerin gitmiş olabilir.sistem ayarlar bölümünde tüner ayarlar sıfırlayabilirsen 100/1 ihtimal belki olur yoksa tuner degiştirmen gerekir yada birde anlıyorsan bu işten tünerin vertikal ve horizantal entegresine birbak o bozulmuş olabilir saygırarımlaa

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)