Yazılım atmayı denedin mi?
Ustalar selam bende bu astra 8000 cı denen makinadan var duymamışsınızdır biliyorum bu aletin koskoca internet üzerinde hiçbir bilgisi mevcut değil bendeki bu uydu alıcısı geçen gün tv izlerken birden sinyal yok dedibağlantıları kontrol ettim lnb ye baktım sonunda komşunun receiver ını getirip taktım çalışıyr bizim astra bozulmuş fab. ayarlarına falan döndüm yeniden kanal aradım yok hiçbişey diek menüye geçiyor alet sanırım frekans almıyor yardımcı olursanız sevinirim
![]()
Yazılım atmayı denedin mi?
emu yazılımını senin cihazın eşdeğerini destekleyen hangi modeliyse onu atmayı deneyeceksin yoksa kendi adına bulman imkansız gibi istersen yardımcı olabilirm bu konuda
Sağol patron yardım edersen çok sevinirim emu yazılımı nasıl atılıyor bilmiyorum ve emu yazılımı varmıdır onuda bilmiyorum ben yanlızca flashdump diye bitane .bin dosyası buldum yazılım adına bu cihaz için yanlızca bu receiver larda yazılım güncellemeyi biliyorum diğer konularda yardıma ihtiyacım var gerçekten
"yildizelektronik" hocam yazılımını bulamadım eğer varsa sende ve paylaşmak istersen sevinirim ilk başta söylediğim gibi internet üzerinde neredeyse yok denecek kadar az bilgi var bu alet üzerine![]()
Yazlımı burdan bulabilirsin.
http://www.depo.shows.it
çok sağol hocam büyük iyilik yaptın bu yazılımı yüklicem ama yazılım değilde donanımsal bir hataysa yine danışırım size çok teşekkürler hocam eline sağlık
usta bu cihazın yazılımınıda buldum bilgisayara bağlantı yapamıyorum programında yada bilgisayarda bi sorun olabilirmi veya başka bi sorun olabilirmi![]()
RS-232 kablosuyla mı denedin
evet hocam rs 232 ile denedim acaba balantı programıyla ilgili olabilirmi![]()
hocam bi yadımcı olsanız diyorum yapamadım şerefsiz aleti rs 232 kablosuyla bağladım pc ye bide DnUpMan5.5 ve PCLink2.2 Türkçe programları ile bağlanmayı denedim bağlanamadım nasıl yapcaz bi yardım ha arkadaşlar be![]()
ustam ben arızayı buldum transistöre benzeyen bi eleman yanmış ama üzerini okuyamıyorum tam kodunun olduğu yerden yarılmış sadece 2 - Y gözüküyor şimdi ne yapmam gerek yardım lütfen...![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)