win7 de rami okurken hata verdi ekran kartı ile ilgili ama nvidia control panelini kapat diyor ama benim ekran kartım zaten ati nvidia ile ilgili programda kurulu yok
led tool 4 bilgisayara göre seri numarası kullanıyor her bilgisayarda farklı
hazırlnan videoda kırma serial bulma işleminin nasıl yapılacağı anlatılıyor
programın deneme süresi dolduktan sonra işlem yapılacak çok kolay kırılıyormuş...
Link: led toll 4 serial bulma video
Elektronik devreler, projeler320volt.com

win7 de rami okurken hata verdi ekran kartı ile ilgili ama nvidia control panelini kapat diyor ama benim ekran kartım zaten ati nvidia ile ilgili programda kurulu yok

Merhaba
Sanırım winhex win7 de uyum sorunu yaşayabiliyor o yüzden ya uyum modunda çalıştır yada winhexin güncel halini sitesinden yükle öle dene

az önce xp yüklü masaüstü bilgisayarıma sorunsuz kurup led toolu aktifleştirdim,win7 de uyumluluk modunda da sonuç aynı yeni sürüm ile deneme yapıcam...

Genelde pc adları aynı oldugu sürece aynı keyleri veriyor. Çalışmayan pcdeki programı kaldırıp çalışan pc adını ver. Daha sonra tekrar kur aynı serial verirse kullanabilirsin. Çünkü benim basıma geldi bu şekilde çözdüm![]()

winhex programının güncel versiyonunu sitesinden indirince sorun kalmadı full+full oldu![]()
gevv ustam öncelikle paylaşım için teşekkürler yalnız linkde sıkıntı var helletme şansın warmı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)